Simhallen

Ingen h2 rubrik finns

Välkommen till en skön stund i simhallen!

I Bro Simhall är det inte bara möjligt att leka, plaska och lära sig simma, här kan du även bada bastu, delta i vattengympa och gå på gym. Motionssimma i vår 25-metersbassäng, plaska med småttingarna i 32-gradigt vatten och svischa ned för den gröna rutschkanan.

Simma, träna, plaska och basta hos oss!

Har vi öppet idag?

När, var och hur vill du motionssimma, plaska och träna i simhallen? Här hittar du våra öppettider, både för simhallen och gymmet.

Hitta simhallens öppettider här

Simkurser för smågrodor till vuxna vattendjur

Bli en mästare i vattnet – hos oss kan du få hjälp att utveckla din vattenvana från det allra första simtaget till tävlingssimning på toppnivå. Upplands-Bro Simsällskap och Trampoolin erbjuder simkurser för smågrodor och vuxna vattendjur i vår simhall. Anmäl dig redan idag!

Läs mer om simskolan

Evenemang

 1. 13 maj-
  Boka plats

  Film: Sommaruppehåll

 2. 20 maj-
  Boka plats
 3. 01 jun-
  Boka plats

  Fri entré

  Utställning: Porträtt och Diverse

Se fler evenemang

Vi på kontaktcenter finns här för dig!

Vi har svar på alla dina frågor och hjälper dig komma i kontakt med rätt personer.

Se alla öppettider för våra verksamheter

Senaste nyheterna

22 decVem vill du se som Årets Upplands-Broare?

Det är nu dags att nominera den person som du vill ska utses till Årets Upplands-Broare. Senast 20 januari 2023 vill vi ha din nominering.

19 decSugen på aktiviteter i vinter? Här hittar du dem!

Stannar du på hemmaplan i vinter? Då finns det massor av saker att göra i din egen kommun. Här på kommunens webbplats har vi samlat mängder med tips på aktiviteter, allt från skridskoåkning till att låna e-böcker på biblioteket.

19 decJulhälsning från kommunstyrelsens ordförande

Fredrik Kjos (M), kommunstyrelsens ordförande, tackar alla i Upplands-Bro kommun för ett stort engagemang och önskar en god jul och ett gott nytt år.

16 decJulhälsning från den styrande Alliansen

Alliansen i Upplands-Bro, bestående av Centerpartiet, Kristdemokraterna, Liberalerna och Moderaterna, önskar alla kommuninvånare en god jul och ett gott nytt år!

16 decJullovsprogram 2022

Snart är det jullov och vad är inte bättre än att få prova på något nytt? I år är det premiär för Winterdays. Det blir några fartfyllda dagar med massor av prova-på aktiviteter.