Simhallen

Ingen h2 rubrik finns

Välkommen till Bro simhall!

I Bro Simhall är det inte bara möjligt att leka, plaska och lära sig simma, här kan du även bada bastu, delta i vattengympa och gå på gym. Motionssimma i vår 25-metersbassäng, plaska med småttingarna i 32-gradigt vatten och svischa ned för den gröna rutschkanan. Välkommen till en skön stund i simhallen!

Läs mer om simhallen

Simma, träna, plaska och basta hos oss!

Har vi öppet idag?

När, var och hur vill du motionssimma, plaska och träna i simhallen? Här hittar du våra öppettider, både för simhallen och gymmet.

Hitta simhallens öppettider här

Simkurser för smågrodor till vuxna vattendjur

Bli en mästare i vattnet – hos oss kan du få hjälp att utveckla din vattenvana från det allra första simtaget till tävlingssimning på toppnivå. Upplands-Bro Simsällskap och Trampoolin erbjuder simkurser för smågrodor och vuxna vattendjur i vår simhall. Anmäl dig redan idag!

Läs mer om simskolan

Evenemang

 1. 22 sep-
  Boka plats

  Gallrade böcker

 2. 27 sep-
  Boka plats

  Fri entré

  Tisdagsmys i Bro

 3. 27 sep-
Se fler evenemang

Vi på kontaktcenter finns här för dig!

Vi har svar på alla dina frågor och hjälper dig komma i kontakt med rätt personer.

Se alla öppettider för våra verksamheter

Senaste nyheterna

23 sepUpplands-Bro kommun möter invånarna under Krisberedskapsveckan

26 september – 2 oktober är det dags för årets Krisberedskapsvecka. En nationell aktivitet om hur man kan hantera sin vardag när det är brist på varor, energi, eller vid långa elavbrott. Upplands-Bro kommun deltar med aktiviteter i Bro, Kungsängen och Brunna. Kom och träffa oss och ställ dina frå...

19 sepKommunfullmäktige 21 september 2022 klockan 18:30 – se direktsändning från mötet

Onsdag 21 september klockan 18:30 sammanträder kommunfullmäktige. Mötet direktsänds i kommunens webb-TV.

16 sepUnik idrottsledarakademi för unga startar i Upplands-Bro

I höst drar första omgången av Idrottsledarakademin i gång i Upplands-Bro. En utbildning som riktar sig till unga från olika idrotter och klubbar, som arrangeras gemensamt av Upplands-Bro kommun och Riksidrottsförbundets lokala utbildningsorganisation, RF-SISU Stockholm.

15 sepAlzheimerdagen 2022 – tema dans!

Den 28 september går Alzheimerdagen 2022 av stapeln vid Kulturhuset i Kungsängen. Dagen har ett fullspäckat program där dansens betydelse står i centrum. Eventet tar upp den senaste inom forskningen kring kognitiva sjukdomar och riktar sig till alla som är intresserade.

13 sepKommunens webb får ny kostym och enklare navigering

Från onsdag 14 september, har kommunens webbplats upplands-bro.se ny kostym – och flera nya smarta funktioner. Med utgångspunkt i en gedigen förstudie och med inspiration från e-handelssajter, har den nya webben designats för att passa i princip alla invånare.