Kungsdagen och Brodagen

Ingen h2 rubrik finns

Kom och var med på årets folkfester!

Kungsdagen

Kom till Kungsängens centrum den 25 maj och gör Kungsdagen till årets folkfest! Här kommer du uppleva lokala och kända artister på scenen, marknad med försäljning och utställare, food trucks och lokala restauranger, dansuppvisningar, besök av polis och räddningstjänst. I år toppar vi med mellostjärnan Lia Larsson, som har över 430 000 följare på TikTok. Dessutom firar vi att Kulturhuset i Kungsängen fyller tio år med en massa roliga aktiviteter! Boka in den 25 maj redan nu!

Mer om Kungsdagen

Brodagen

Välkommen till Brodagen den 7 september! Även i år blir denna folkfest en officiell PEP-dag (Generation PEP) med fokus på rörelseglädje, där roliga aktiviteter för stora och små står i centrum. På Brodagen finns mängder med lokala utställare och matupplevelser att ta del av. Och som en extra krydda är succén med Upplands-Bro Swimrun en del av dagen där deltagarna går i mål vid Stjärnparken.

Mer om Brodagen

Evenemang

 1. 16 jun-
  Boka plats

  Film: Sommaruppehåll

 2. 19 jun-
  Boka plats
 3. 22 jul-
  Boka plats

  Fri entré

  Musikläger: Dance and Sing with us! (Fullbokat)

Se fler evenemang

Vi på kontaktcenter finns här för dig!

Vi har svar på alla dina frågor och hjälper dig komma i kontakt med rätt personer.

Se alla öppettider för våra verksamheter

Senaste nyheterna

19 decJulhälsning från kommunstyrelsens ordförande

Fredrik Kjos (M), kommunstyrelsens ordförande, tackar alla i Upplands-Bro kommun för ett stort engagemang och önskar en god jul och ett gott nytt år.

16 decJulhälsning från den styrande Alliansen

Alliansen i Upplands-Bro, bestående av Centerpartiet, Kristdemokraterna, Liberalerna och Moderaterna, önskar alla kommuninvånare en god jul och ett gott nytt år!

15 decHär är årets kultur- och miljöstipendiater

Hållbarhet, musikbegåvning, teaterverksamhet och kulturarv premierades när 2022 års kultur- och miljöstipendium delades ut i samband med kommunfullmäktiges sammanträde på onsdagen, 14 december.

15 decUpplands-Bro kommun har bäst tillväxt i Stockholms län

Upplands-Bro kommun tilldelas Bästa Tillväxt 2022 av kreditupplysningsföretaget Syna. Utmärkelsen går till den kommun i varje län som har störst andel företag som nyanställer, ökar sin omsättning och går med vinst baserat på företagens senast inlämnade årsredovisningar.

14 decEkonomiskt stöd till personer som öppnar sitt hem för ukrainska flyktingar

– Många privatpersoner har och fortsätter öppna sina hem för flyktingar från Ukraina. Vi vill stödja dessa, säger Fredrik Kjos (M), kommunstyrelsen ordförande.