Uppdaterad 29 mars 2023
Skriv ut

Om oss

Kom för att simma, plaska och lek i vattnet hos oss i Bro Simhall! Här hittar du en 25-metersbassäng där du alltid har minst två banor för motionssimning. Vi har också en barn- och undervisningsbassäng med 32-gradigt vatten! För lekfulla barn och vuxna finns en upplevelsedel med barnbassäng och rutschbanor. Simhallen välkomnar också dig som vill träna i vårt gym eller delta i vattengympa.

Sidinnehåll

Vår reception

I receptionen kan du köpa biljetter till bad och gym, men även lås till förvaringsskåp, badkläder och hygienartiklar. Vi har även ett mindre utbud av dricka och tilltugg. Om du inte hittar svar på dina frågor här på hemsidan kan du kontakta vår reception.

Receptionen Bro simhall

Tillgänglighet i simhallen

För dig med fysisk funktionsnedsättning så finns det ett speciellt “flexi”-omklädningsrum. Däremot saknas ramper eller lyft för att hjälpa dig som är rullstolsbunden ner i våra bassänger.

Hitta till oss

Simhallen ligger i Brohuset i Bro centrum

Bro simhall

Bro centrum 1, 197 31 Bro

Om du kommer med bil

GPS-koordinater 17°38,27 ost 59°30,53 nord Upplands-Bro, Norrgrindsvägen

Observera att vissa parkeringsplatser är tidsbegränsade och andra är endast till för boende.

Med pendeltåg och buss

Ta pendeltåget till Bro station. Gå till fots cirka 500 meter. Eller ta buss från Bro station mot Kungsängen station och kliv av första hållplatsen som är Bro centrum. Gå under viadukten mot centrum ungefär 200 meter. Simhallen ligger i Brohuset.

Är du nöjd med informationen på sidan?