Vinter i Upplands-Bro

Ingen h2 rubrik finns

Vinter i Upplands-Bro

Vintern är här och det finns mycket att hitta på i Upplands-Bro! Du kan utforska vandringslederna, träna på utegymen, utmana familj och vänner på skridskobanan eller hitta en rolig aktivitet i sparksapp.se. För att nämna några exempel. Eller kanske försjunka i en god bok – titta in på något av biblioteken eller låna ljud- och e-böcker digitalt. Här hittar du allt du behöver för en skön vinter i Upplands-Bro.

Kul på jullovet

Snart är det jullov och vad är inte bättre än att få prova på något nytt? I år är det premiär för winterdays. Det blir några fartfyllda dagar med massor av prova-på aktiviteter.

Läs mer om winterdays

Sparks - aktiviteter och lovprogram

Alltid nånting kul att göra, "på riktigt". I sparksapp hittar du som är ung lov- och vinteraktiviteter i Upplands-Bro. Sparks är som en bro till en rolig fritid.

Ta del av Sparks vinterprogram

Skidor och skridskor

När det är vinter och tillräckligt med snö och kyla finns det goda möjligheter till skid- och skridskoåkning i Upplands-Bro.

Se var du kan åka skidor och skridskor i kommunen

Leka och träna

Rörelse behöver vi alla och det är som bäst när man samtidigt har roligt! Utmana dig själv i gymmen eller gå loss med barnen på någon av lekplatserna i kommunen.

Hitta roliga aktiviteter

Åka pulka

Att åka pulka kräver inte mycket snö och är väldigt kul både för barn och vuxna! Sätt på varma kläder och pulkahjälmar, rafsa ihop ett gäng åkdon och styr kosan mot pulkabacken.

Hitta pulkabackar i kommunen

Böcker och film

Är du sugen på en läsupplevelse? Välkommen till biblioteken i Kungsängen och Bro. Visste du att du förutom att låna böcker, också kan strömma film via biblioteket?

Se vad biblioteket har att erbjuda

Vandra, cykla och rida

Det finns många sätt att njuta av vår vackra natur, att ge sig ut på vandringslederna är ett. Den som vill kan välja hästryggen och för den som föredrar att ta sig fram på två hjul finns här information om var du får cykla.

Vandra, cykla och rida

Visit Upplands-Bro

Visit Upplands-Bro är till för dig som vill besöka Upplands-Bro! Företagarna och besöksnäringen i kommunen driver projektet tillsammans med Upplands-Bro kommun.

Besök Visit Upplands-Bros webbplats

Öppettider

Här hittar du kommunens öppettider under helgerna.

Se öppettider för kommunens verksamheter

Evenemang

  1. 04 jan-
    Boka plats

    Försäljning av gallrade böcker

  2. 21 jan-
  3. 21 jan-
Se fler evenemang

Vi på kontaktcenter finns här för dig!

Vi har svar på alla dina frågor och hjälper dig komma i kontakt med rätt personer.

Se alla öppettider för våra verksamheter

Senaste nyheterna

22 decVem vill du se som Årets Upplands-Broare?

Det är nu dags att nominera den person som du vill ska utses till Årets Upplands-Broare. Senast 20 januari 2023 vill vi ha din nominering.

19 decSugen på aktiviteter i vinter? Här hittar du dem!

Stannar du på hemmaplan i vinter? Då finns det massor av saker att göra i din egen kommun. Här på kommunens webbplats har vi samlat mängder med tips på aktiviteter, allt från skridskoåkning till att låna e-böcker på biblioteket.

19 decJulhälsning från kommunstyrelsens ordförande

Fredrik Kjos (M), kommunstyrelsens ordförande, tackar alla i Upplands-Bro kommun för ett stort engagemang och önskar en god jul och ett gott nytt år.

16 decJulhälsning från den styrande Alliansen

Alliansen i Upplands-Bro, bestående av Centerpartiet, Kristdemokraterna, Liberalerna och Moderaterna, önskar alla kommuninvånare en god jul och ett gott nytt år!

16 decJullovsprogram 2022

Snart är det jullov och vad är inte bättre än att få prova på något nytt? I år är det premiär för Winterdays. Det blir några fartfyllda dagar med massor av prova-på aktiviteter.