Vårdnadshavare till barn 0-5 år

Här hittar du förskolor och skolor i Upplands-Bro, både kommunala och fristående. Här finns också information om öppna förskolan, måltider, avgifter samt om vilka former av stöd som kommunen erbjuder.

Utvecklande lek!

I Upplands-Bro finns Öppna förskolan för vårdnadshavare med små barn. Här finns också många lekplatser att besöka när barnen blivit lite större. Välj till exempel lek med vikingatema, ovanliga gungor i Stjärnparken eller upptäck Nyckelbergsparken med lekavdelningar som är anpassade för barn i olika åldrar.

Här kan du läsa mer om kommunens olika lekplatser.

Sidinnehåll

Evenemang

 1. 22 sep-
  Boka plats

  Försäljning av gallrade böcker

 2. 02 okt-
  Boka plats
 3. 02 okt-
  Boka plats

  Film: Där kräftorna sjunger

Se fler evenemang

Är du nöjd med informationen på sidan?

Senaste nyheterna

30 sepKommunen varnar för risker med användning av lustgas bland unga

Att ungdomar andas in lustgas för att uppleva kortare berusning har blivit vanligare. Eftersom gasen används vid förlossningar och i sprutflaskor för grädde känns den kanske ofarlig. Att använda lustgas innebär dock hälsorisker som många unga inte känner till.

30 sepStöttar eller vårdar du en närstående? Välkommen till aktiviteter under anhörigveckan

3 – 9 oktober är det nationella anhörigveckan. Den riktar sig till dig som vårdar eller stöttar en närstående med sjukdom, funktionsnedsättning, beroende eller psykisk ohälsa. Upplands-Bro kommun arrangerar föreläsningar och informationsträffar under veckan, välkommen!

29 sepPODD: Krisberedskap och energieffektivisering

Denna vecka pågår den årliga nationella Krisberedskapsveckan. I kommunens podd Bättre Tillsammans kan du nu höra två rykande färska avsnitt: Kommundirektör Ida Texell pratar om varför det är viktigt att ha en hemberedskap. Och kommunens energi- och klimatrådgivare, Rasam Sheibeh ger sina bästa tips...