Vuxenutbildning

Ingen h2 rubrik finns

Ett steg närmare ditt drömjobb!

Vuxenutbildningen Upplands-Bro öppnar dörrarna för dig som vill komplettera dina gymnasiebetyg, lära dig svenska inom SFI eller utbilda dig inom specifika yrken. Möjligheterna är nästintill outsinliga och alla är välkomna. Målet är att din studietid ska bli bra och givande och att du ska trivas i vår studiemiljö!

Läs mer om studier på komvux

Vuxenutbildningen – öppnar dörrarna mot dina mål

Vårt lärcentrum

Vårt lärcentrum i Kungsängen är en oas för dig som läser hos oss på komvux, men också för dig som studerar vid en högskola eller ett universitet. Här kan du låna dator, plugga i tysta rum eller skriva distanstentor. Vår personal hjälper dig med tips och råd.

Läs mer om vårt lärcentrum

Studie- och yrkesvägledare vägleder

Våra studie- och yrkesvägledare hjälper dig att komma vidare med dina tankar kring studier och framtida yrken. Du får hjälp att identifiera dina mål och hitta vägar att nå dem, att studieplanera och diskutera framtida yrkesval. Boka in ett möte med SYV redan idag!

Kontakta våra studie-och yrkesvägledare

Senaste nyheterna

30 novTalkshow för unga lockade storpublik

Onsdagkvällens talkshow på Stora scen i Kungsängens kulturhus lockade storpublik. Det var fullsatt på åhörarplats när de fyra gästerna intog scenen, berättade om sina personliga resor genom livet och vad som avgjorde deras yrkesval.

28 novMånga deltog i enkät om Kungsängens torg

Under sommaren genomförde kommunen en enkät för att undersöka hur Upplands-Broborna tycker att torget i Kungsängen blev efter att det byggdes om 2017-2019. Nästan 500 personer deltog, ett värdefullt underlag om man i framtiden utvecklar torget.

27 novNu är arbetet med isbanan på Kungsängens IP i gång!

Nu har arbetet med att få till en isbana på Kungsängens IP kommit i gång! Målet är att allmänheten ska kunna åka skridskor till lucia, förutsatt att vinterkylan håller i sig och det inte snöar för mycket under kommande veckor.

24 novFullspäckat program för Vinterrum i december

Byggnationen av Vinterrum i Bro är i sin slutfas och fredagen den 1 december invigs platsen. Under december genomförs flera spännande evenemang på platsen, bland annat teaterföreställningar, akrobatik i träden och konsert.

23 novTotalförsvar och framtidens civila försvar

Upplands-Bro har sedan en längre tid utvecklat totalförsvaret och har vidtagit flera åtgärder för att stärka civilt försvar. Bland annat har alla medarbetare gått en intern utbildning inom civilt förvar vilket många av våra elever också har gjort.