Arbete och lediga jobb

Jobba hos oss!

Upplands-Bro kommun satsar mycket på att vara en attraktiv och intressant arbetsplats för vitt skilda yrkeskategorier. Hos oss har du alla möjligheter till ett utvecklande och meningsfyllt arbete med chefer som tar dig till nästa steg i din karriär. Hos oss ska du växa, och vi med dig.

Hitta lediga jobb i Upplands-Bro kommun

Ta nästa steg i din karriär

Förmåner för dig som anställd

Att jobba i Upplands-Bro kommun ska vara både utvecklande och tryggt. Så det är viktigt att du som medarbetare har en god balans mellan arbetsliv och fritid. Vi erbjuder därför dig som arbetar inom kommunen olika förmåner som exempelvis friskvård, pension och försäkringar.

Läs mer om våra förmåner

Vår filosofi och vårt mål

Med många olika yrkeskategorier inom en och samma organisation är det viktigt att hitta en gemensam ”anda”. I det arbetet är du som expert inom just ditt verksamhetsområde viktig. Din kompetens, dina erfarenheter och idéer är motorn i vår gemensamma väg framåt.

Läs mer om vår filosofi

Evenemang

 1. 22 sep-
  Boka plats

  Försäljning av gallrade böcker

 2. 07 okt-

  Fri entré

  Labyrint-tema: Gör ditt egna Daidalos-slime!

 3. 08 okt-
  Boka plats

  Akryldag Nybörjare

Se fler evenemang

Vi på kontaktcenter finns här för dig!

Vi har svar på alla dina frågor och hjälper dig komma i kontakt med rätt personer.

Se alla öppettider för våra verksamheter

Senaste nyheterna

6 oktTrygghetsvandringarna ger konkret åtgärdslista

Kommunen, i samarbete med polis, räddningstjänst och fastighetsbolag, genomför ett antal trygghetsvandringar både i Kungsängen och i Bro som efteråt ger kommunen en lista på åtgärder för att stärka tryggheten.

5 oktUpplands-Bro satsar för att bli en äldrevänlig kommun

Upplands-Bro har inlett ett arbete för att bli en äldrevänlig kommun. Det innebär att alla delar av samhället ska ta hänsyn till äldres behov. Du om är 60+ bjuds nu in till dialogmöten på temat. Välkommen att delta med dina idéer och förslag!

5 oktGymmix får utmärkelsen Årets Upplands-Broförening 2022

Årets förening i Upplands-Bro kommun heter Gymmix. Det blev klart på kultur- och fritidsnämndens möte 4 oktober. Priset, som instiftades 2021, delas ut till den förening som gör en värdefull insats för föreningslivet i kommunen.

3 oktKommunen bjuder in till mobila trygghetsdialoger

Tillsammans med polisen bjuder kommunens trygghetscenter in till mobila trygghetsdialoger på ett antal platser i kommunen lördagen 8 oktober.

30 sepKommunen varnar för risker med användning av lustgas bland unga

Att ungdomar andas in lustgas för att uppleva kortare berusning har blivit vanligare. Eftersom gasen används vid förlossningar och i sprutflaskor för grädde känns den kanske ofarlig. Att använda lustgas innebär dock hälsorisker som många unga inte känner till.