Arbete och lediga jobb

Ingen h2 rubrik finns

Jobba hos oss!

Upplands-Bro kommun satsar mycket på att vara en attraktiv och intressant arbetsplats för vitt skilda yrkeskategorier. Hos oss har du alla möjligheter till ett utvecklande och meningsfyllt arbete med chefer som tar dig till nästa steg i din karriär. Hos oss ska du växa, och vi med dig.

Hitta lediga jobb i Upplands-Bro kommun

Ta nästa steg i din karriär

Förmåner för dig som anställd

Att jobba i Upplands-Bro kommun ska vara både utvecklande och tryggt. Så det är viktigt att du som medarbetare har en god balans mellan arbetsliv och fritid. Vi erbjuder därför dig som arbetar inom kommunen olika förmåner som exempelvis friskvård, pension och försäkringar.

Läs mer om våra förmåner

Vår filosofi och vårt mål

Med många olika yrkeskategorier inom en och samma organisation är det viktigt att hitta en gemensam ”anda”. I det arbetet är du som expert inom just ditt verksamhetsområde viktig. Din kompetens, dina erfarenheter och idéer är motorn i vår gemensamma väg framåt.

Läs mer om vår filosofi

Evenemang

 1. 16 jun-
  Boka plats

  Film: Sommaruppehåll

 2. 19 jun-
  Boka plats
 3. 22 jul-
  Boka plats

  Fri entré

  Musikläger: Dance and Sing with us! (Fullbokat)

Se fler evenemang

Vi på kontaktcenter finns här för dig!

Vi har svar på alla dina frågor och hjälper dig komma i kontakt med rätt personer.

Se alla öppettider för våra verksamheter

Senaste nyheterna

17 aug”Disciplin, ansvar och nya kunskaper” – här berättar ungdomar om sina sommarjobb

Sommarlovet går mot sitt slut och den tredje och sista gruppen ungdomar som fått sommarjobb via kommunen är i full gång på sina arbetsplatser – både hos lokala företag och i kommunala verksamheter. Några av dem berättade om sina nyvunna erfarenheter när ansvarig politiker och tjänstemän kom på besö...

22 majSommarjobb till alla unga som har sökt

Samtliga ungdomar som har sökt sommarjobb via Upplands-Bro kommun 2023 har erbjudits en plats. Hela 447 unga har tackat ja – några fler än förra året då 440 ungdomar fick sommarjobb.