Arbete och lediga jobb

Ingen h2 rubrik finns

Jobba hos oss!

Upplands-Bro kommun satsar mycket på att vara en attraktiv och intressant arbetsplats för vitt skilda yrkeskategorier. Hos oss har du alla möjligheter till ett utvecklande och meningsfyllt arbete med chefer som tar dig till nästa steg i din karriär. Hos oss ska du växa, och vi med dig.

Hitta lediga jobb i Upplands-Bro kommun

Ta nästa steg i din karriär

Förmåner för dig som anställd

Att jobba i Upplands-Bro kommun ska vara både utvecklande och tryggt. Så det är viktigt att du som medarbetare har en god balans mellan arbetsliv och fritid. Vi erbjuder därför dig som arbetar inom kommunen olika förmåner som exempelvis friskvård, pension och försäkringar.

Läs mer om våra förmåner

Vår filosofi och vårt mål

Med många olika yrkeskategorier inom en och samma organisation är det viktigt att hitta en gemensam ”anda”. I det arbetet är du som expert inom just ditt verksamhetsområde viktig. Din kompetens, dina erfarenheter och idéer är motorn i vår gemensamma väg framåt.

Läs mer om vår filosofi

Evenemang

 1. 13 maj-
  Boka plats

  Film: Sommaruppehåll

 2. 20 maj-
  Boka plats
 3. 01 jun-
  Boka plats

  Fri entré

  Utställning: Porträtt och Diverse

Se fler evenemang

Vi på kontaktcenter finns här för dig!

Vi har svar på alla dina frågor och hjälper dig komma i kontakt med rätt personer.

Se alla öppettider för våra verksamheter

Senaste nyheterna

4 julSommarjobbare målar gångtunnlar i Bro

Som en del av konstfestivalen Wallstreet Stockholm målas två gångtunnlar i Bro. Etablerade konstnärer handleder sommarjobbande ungdomar från Upplands-Bro kommun som har fått i uppdrag att måla tunnlarna för ökad trivsel och trygghet.

30 jun440 ungdomar har sommarjobb genom Upplands-Bro kommun

Nu är det sommarjobbtider i Upplands-Bro kommun. Under sammanlagt nio veckor sysselsätts 440 ungdomar från kommunen. Arbetsuppgifterna varierar och jobben är förlagda inom både kommunorganisationen och hos det lokala näringslivet.

2 majUpplands-Bro kommun – attraktiv arbetsgivare för lärarpraktikanter

Upplands-Bro är en eftertraktad arbetsgivare för många av de lärarstudenter som gör sin praktik på kommunens förskolor, skolor och gymnasium. Åtskilliga studenter söker lediga jobb här, direkt efter sin praktik. – Vi får mycket höga betyg i utvärderingarna, särskilt på handledning och mottagande, ...

9 febMöt några av pandemins hjältar

Med pandemin förändrades allas vår vardag helt. För många kunde helt enkelt inte arbeta hemifrån. Förskolorna är bara ett exempel på en arbetsplats som fortsatt skulle fungera, men utifrån nya förutsättningar för både personal, barnen och för vårdnadshavarna. Möt några av hjältarna på Jensen försk...

4 febMöt fler av pandemins hjältar

Långt ifrån alla har kunnat jobba hemifrån under pandemin. Förskolan är en av alla arbetsplatser där alla omställningar och anpassningar har fått ske på plats, och justerats med tiden. Att hålla öppet har krävt ännu mer ansvar, kreativitet och samarbete än normalt för att få vardagen och verksamhet...