Uppdaterad 30 augusti 2022
Skriv ut

Näringslivsträffar

Vi arrangerar regelbundet näringslivsträffar med olika teman. För oss är det viktigt att föra en aktiv dialog med våra lokala företagare. Här kan du läsa mer om våra träffar. Kom ihåg att anmäla dig till vårt nyhetsbrev för att få information om kommande aktiviteter.

Frukost- och lunchmöten

Ungefär en gång i månaden bjuder vi in till frukost- eller lunchmöte med en informativ agenda där du har möjlighet att lära dig mer om ett aktuellt ämne och inspireras av olika branscher.

På våra företagsfrukostar/luncher träffar du andra företagare, några av våra politiker och tjänstemän och får information om vad som är på gång i Upplands-Bro.

Mötesplatsen varierar. Ibland är vi i Kulturhuset i Kungsängen och ibland möts vi på något företag. Vi inleder med kaffe och något att äta, med tid för mingel innan programmet startar.

Har du önskemål om innehåll på våra frukost- och lunchmöten eller vill du kanske själv dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter? Kontakta näringslivsavdelningen.

Näringslivsråd

Vi strävar efter att ha en nära dialog och ett ständigt kunskapsutbyte mellan kommunen och näringslivet. Därför har vi ett näringslivsråd med representanter för det lokala näringslivet, företagarföreningarna och företrädare för kommunen. Näringslivsrådet träffas regelbundet och för en dialog om aktuella ämnen som påverkar de lokala företagen.


Har du önskemål om ämne på dagordningen? Kontakta näringslivsavdelningen.

Övriga näringslivsaktiviteter

Vi bjuder ibland in till större forum och tema-dagar där vi har en fördjupad dialog om något utvecklingsområde, till exempel trygghetsfrågor ur ett företagarperspektiv. Vid sådana träffar bjuds förutom företagare, lokala politiker, tjänstemän och även andra aktörer in.

Missa inget! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inbjudningar till våra näringslivsträffar, aktiviteter och evenemang.

Är du nöjd med informationen på sidan?