Uppdaterad 15 april 2024
Skriv ut

Evenemang och utmärkelser

Att ha många mötesplatser och forum för samverkan är en viktig förutsättning för ett blomstrande företagsklimat. Därför erbjuder vi ett stort antal mötesplatser för samverkan, dialog och delaktighet.

Näringslivsdagen

Varje år anodrar kommunen en näringslivsdag som en mötesplats för företagarna i kommunen. I år äger den rum onsdag 27 september på Bro Park. Det blir en dag fylld med inspiration, företagsmässa samt en sektion ”Arena för Tillväxt”, för dig som söker lokaler och vill etablera dig eller utveckla din verksamhet i Upplands-Bro.

Dagens program

08:00-08:30 Registrering och mässa


08:30-10:00 Inledning Fredrik Kjos (M), kommunstyrelsens ordförande, Beatrice Porshage, tf näringslivschef Upplands-Bro kommun, Emil Almberg, ordförande Företagarna i Upplands-Bro, Iréne Seth, ordförande Damernas Affärsnätverk.

Talare:

- Ida Texell, kommundirektör, Patrik Thomé, beredskapsstrateg - Allas vår roll i totalförsvaret.

- Olle Karstorp, regionchef Stockholm och Nathalie Marnell, näringspolitisk rådgivare, Svenskt näringsliv - Om företagsklimatet i Upplands-Bro kommun

- Annelie Bergman, VD Atom8 - Konkurrenskraft i förändring - Hur AI och automation stärker små och medelstora företag


10:00-11:00 - Företagsmässa och kaffepaus


11:00-11:45 – Kreativitet och sång för glädje, Caroline af Ugglas & Heinz Liljedahl


12:00 - Lunch, företagsmässa och galopptävlngar

Upplands-Brogalan

Upplands-Brogalan är årets stora fest för företagare och privatpersoner. Galan, som vi arrangerar tillsammans med Damernas Affärsnätverk och Företagarna i Upplands-Bro, inleds med mingel och minimässa, där du som företagare har möjlighet att presentera ditt företag. Under den efterföljande galamiddagen bjuds deltagarna på en trerätters middag med musikunderhållning och prisutdelning.

Följande priser delas ut under galakvällen:

  • Årets företagare
  • Årets unga företagare
  • Årets nyetablering
  • Damernas stora pris
  • Årets inspiratör
  • Årets hållbara företag

Entreprenörsdagen – unga företagare

På Entreprenörsdagen bjuder Upplands-Brogymnasiet in till en minimässa där skolans unga entreprenörer lyfts fram. Under dagen får de visa upp sina UF-företag för en jury bestående av representanter från näringslivsavdelningen, Företagarna Upplands-Bro samt Damernas Affärsnätverk. Dagen kulminerar i en högtidlig prisutdelning där bland annat till Bästa Affärsplan och Bästa UF-företag premieras.

Övriga evenemang

Exempel på mindre formella evenemang som ger tillfällen att mötas och knyta värdefulla kontakter är våra återkommande sommar- och julmingel samt walk-and-talks.

Nyhetsbrev

Missa inget! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inbjudningar till näringslivsträffar. Nytt för i år är jobb och kompetensmässan.

Är du nöjd med informationen på sidan?