Björknäs camping

Ingen h2 rubrik finns

Boka din plats vid Mälaren!

Längtar du efter en stund av stillhet, men vill ändå vara nära det pulserande stadslivet? På Björknäs camping är du omgiven av skyddade gamla lövträd och vaknar till fågelkvitter. Hos oss och i närområdet kan du paddla, golfa, rida och mycket annat. Eller bada hela dagen lång.

Boka din plats idag

Björknäs camping - en plats för hela familjen

Fyll sommardagarna med aktiviteter!

Precis vid campingen ligger det fina Björknäsbadet med badbryggor, kajakpaddling och grillning. Eller varför inte utmana familjen på boule eller bangolf? Föredrar du skogsupplevelser finns flera fina naturreservat i närheten. In till centrala Stockholm tar du dig snabbt och lätt från Bro station. Här hittar du någonting för alla smaker!

Hitta aktiviteter

Camping – en härlig upplevelse för alla!

Björknäs camping är en familjecamping och vi vill att alla våra gäster ska trivas hos oss. Därför är det extra viktigt att du tänker på dina medcampare och följer våra ordningsregler. För visst vill du också vara världens bästa medcampare?!

Se våra ordningsregler

Evenemang

  1. 21 maj-
  2. 22 maj-
    Boka plats

    Fri entré

    Utställning: Barns hoppfulla berättelser

  3. 22 maj-
Se fler evenemang

Vi på kontaktcenter finns här för dig!

Vi har svar på alla dina frågor och hjälper dig komma i kontakt med rätt personer.

Se alla öppettider för våra verksamheter

Senaste nyheterna

2 majUpptäck gödselkartan - skänk, sälj eller hämta hästgödsel

Hästgödsel är en resurs som kan användas i större utsträckning än vad som görs idag. Upplands-Bro kommun har tagit fram ett kartverktyg där den som har hästgödsel – och den som vill ha hästgödsel – kan hitta varandra. En win-win för båda parter, och i förlängningen även en vinst för miljön.

22 decVinter i Upplands-Bro, massor av kul att göra!

Vintern är här och det finns mycket att hitta på i Upplands-Bro! Du kan utforska vandringslederna, träna på utegymen, utmana familj och vänner på skridskobanan eller hitta en rolig aktivitet i sparksapp.se. För att nämna några exempel.

21 decJullovsprogram 2023

Nu är det dags för jullov och vad är inte bättre än att få prova på något nytt? Förra årets succé med Winterdays är tillbaka. Det blir några fartfyllda dagar med massor av prova-på aktiviteter. Och allt hittar du i SparksApp!

21 decDe är årets pedagoger i Upplands-Bro kommun

Årets pedagogiska pris i Upplands-Bro kommun tilldelas mellanstadieläraren Anna Lindström på Ekhammarskolan samt den kommungemensamma förskolegruppen på Klockarängens förskola i Kungsängen. Prissumman är 30 000 kronor var.

20 decGod Jul önskar kommunstyrelsens ordförande

Kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M) önskar alla kommuninvånare god jul och vill att vi skänker en tanke till de som lever under svåra förhållanden, i krig och konflikter, eller som tvingas fira julen ensamma.