Björknäs camping

Ingen h2 rubrik finns

Boka din plats vid Mälaren!

Längtar du efter en stund av stillhet, men vill ändå vara nära det pulserande stadslivet? På Björknäs camping är du omgiven av skyddade gamla lövträd och vaknar till fågelkvitter. Hos oss och i närområdet kan du paddla, golfa, rida och mycket annat. Eller bada hela dagen lång.

Boka din plats idag

Björknäs camping - en plats för hela familjen

Fyll sommardagarna med aktiviteter!

Precis vid campingen ligger det fina Björknäsbadet med badbryggor, kajakpaddling och grillning. Eller varför inte utmana familjen på boule? Föredrar du skogsupplevelser finns flera fina naturreservat i närheten. In till centrala Stockholm tar du dig snabbt och lätt från Bro station. Här hittar du någonting för alla smaker!

Hitta aktiviteter

Camping – en härlig upplevelse för alla!

Björknäs camping är en familjecamping och vi vill att alla våra gäster ska trivas hos oss. Därför är det extra viktigt att du tänker på dina medcampare och följer våra ordningsregler. För visst vill du också vara världens bästa medcampare?!

Se våra ordningsregler

Evenemang

 1. 05 sep-
  Boka plats

  Fri entré

  Teknikbiblioteket

 2. 17 nov-
  Boka plats
 3. 18 nov-
  Boka plats

  Fri entré

  Utställning: Från Skogen

Se fler evenemang

Vi på kontaktcenter finns här för dig!

Vi har svar på alla dina frågor och hjälper dig komma i kontakt med rätt personer.

Se alla öppettider för våra verksamheter

Senaste nyheterna

1 decEffekter av trygghetsskapande arbete

Under året har många åtgärder gjorts för att stärka tryggheten i samhället. Flera av kommuninvånarna i Upplands-Bro har engagerat sig.

30 novTalkshow för unga lockade storpublik

Onsdagkvällens talkshow på Stora scen i Kungsängens kulturhus lockade storpublik. Det var fullsatt på åhörarplats när de fyra gästerna intog scenen, berättade om sina personliga resor genom livet och vad som avgjorde deras yrkesval.

28 novMånga deltog i enkät om Kungsängens torg

Under sommaren genomförde kommunen en enkät för att undersöka hur Upplands-Broborna tycker att torget i Kungsängen blev efter att det byggdes om 2017-2019. Nästan 500 personer deltog, ett värdefullt underlag om man i framtiden utvecklar torget.

27 novNu är arbetet med isbanan på Kungsängens IP i gång!

Nu har arbetet med att få till en isbana på Kungsängens IP kommit i gång! Målet är att allmänheten ska kunna åka skridskor till lucia, förutsatt att vinterkylan håller i sig och det inte snöar för mycket under kommande veckor.

24 novFullspäckat program för Vinterrum i december

Byggnationen av Vinterrum i Bro är i sin slutfas och fredagen den 1 december invigs platsen. Under december genomförs flera spännande evenemang på platsen, bland annat teaterföreställningar, akrobatik i träden och konsert.