Björknäs camping

Ingen h2 rubrik finns

Boka din plats vid Mälaren!

Längtar du efter en stund av stillhet, men vill ändå vara nära det pulserande stadslivet? På Björknäs camping är du omgiven av skyddade gamla lövträd och vaknar till fågelkvitter. Hos oss och i närområdet kan du paddla, golfa, rida och mycket annat. Eller bada hela dagen lång.

Boka din plats idag

Björknäs camping - en plats för hela familjen

Fyll sommardagarna med aktiviteter!

Precis vid campingen ligger det fina Björknäsbadet med badbryggor, kajakpaddling och grillning. Eller varför inte utmana familjen på boule? Föredrar du skogsupplevelser finns flera fina naturreservat i närheten. In till centrala Stockholm tar du dig snabbt och lätt från Bro station. Här hittar du någonting för alla smaker!

Hitta aktiviteter

Camping – en härlig upplevelse för alla!

Björknäs camping är en familjecamping och vi vill att alla våra gäster ska trivas hos oss. Därför är det extra viktigt att du tänker på dina medcampare och följer våra ordningsregler. För visst vill du också vara världens bästa medcampare?!

Se våra ordningsregler

Evenemang

 1. 31 aug-
  Boka plats

  Fri entré

  Spelsällskapet Upplands-Bro

 2. 05 sep-
  Boka plats

  Fri entré

  Teknikbiblioteket

 3. 01 okt-

  Utställning - "Rädd eller beredd"

Se fler evenemang

Vi på kontaktcenter finns här för dig!

Vi har svar på alla dina frågor och hjälper dig komma i kontakt med rätt personer.

Se alla öppettider för våra verksamheter

Senaste nyheterna

26 sepFörslag till vattentjänstplan på samråd

Kommunen har tagit fram ett förslag till vattentjänstplan. Den handlar om hur man planerar för att kunna hantera stora mängder regn. Här ingår även en uppdaterad utbyggnadsplan av kommunalt vatten och avlopp. Fram till den 16 oktober pågår samråd om förslaget och allmänheten har möjlighet att lämna...

26 sepKulturministern besökte Upplands-Bro och utställningen ”Rädd eller beredd”

Under beredskapsveckans andra dag visades utställningen ”Rädd eller beredd” på Upplands-Brogymnasiet. Utställningen besöktes av kulturminister Parisa Liljestrand.

25 sepBeredskapsveckan invigs i Upplands-Bro

Måndagen den 25 september startar Beredskapsveckan, en nationell vecka med fokus på beredskapsfrågor. Veckan invigs i Upplands-Bro kommun med deltagare från myndigheter, civilsamhället och näringslivet.

25 sepSimhallen öppen igen efter renovering

Efter sju veckors extra sommarstängt på grund av renovering har Bro simhall öppnat igen. Allt har gått enligt plan och simhallen har nu bland annat fått ett helt nytt ventilationssystem och en ny anläggning för klorhantering.

25 sepVälbesökt äldremässa i Kungsängen

Den 21 september gick premiären av Äldremässan i Kungsängen av stapeln. Ett hundratal besökare samtalade och ställde frågor till utställarna, och följde scenprogrammet på stora scenen där även internationella Alzheimerdagen uppmärksammades.