Upplands-Brogymnasiet, UBG

Ingen h2 rubrik finns

Välkommen till prova-på-dagar på UBG

Du som går i nian och vill testa hur det är att vara elev på något av våra program har möjlighet att följa en klass under en dag. Välkommen att hänga med oss!

Läs mer och boka

Vill du söka till Upplands-Brogymnasiet?

På Upplands-Brogymnasiet är möjligheterna många. Hos oss kan du exempelvis kombinera dina studier med en profilering inom sport, dans, musik eller media. Genom att delta i någon av våra föreningar kan du ägna dig åt dina intressen tillsammans med likasinnade. Vi skapar möjligheter för dig som drömmer om en internationell karriär.

Läs mer om oss och hur du ansöker

Din tid på UBG - så mycket mer än bara studier!

Senaste nyheterna

23 aprDansprofilen bjuder på show på Ekhammarscenen

Lördagen 4 maj kl 16.00 blir det dansshow på Ekhammarscenen med dansskolan Dancing Queens. Det är bland annat elever från UBG:s dansprofil som uppträder.

11 aprFöre detta elever ordnade fotbollsturnering på UBG

En fotbollsturnering för skolans elever anordnades av den ideella föreningen HF United, startad av en före detta elev.

15 marÅrskurs 9-elever får prova på avancerad matematik

Teknikprogrammet på UBG har startat ett samarbete med Ekhammarskolans matematik- och NO-lärare där elever i årskurs nio bjuds in till gymnasieskolan för att få testa på avancerad matematik.

11 marTransportelever fick testköra ellastbil

Eleverna i årskurs tre på ford- och trasportprogrammet har fått provköra en lastbil som är helt eldriven. En annorlunda upplevelse och en glimt av framtidens fordon.

12 febProva-på-dagar på UBG

Välkommen på våra prova-på-dagar! Du som går i nian och vill testa hur det är att vara elev på något av våra program har möjlighet att följa en klass under en dag.

Aktuell läsårsdata