Nyfiken på Upplands-Bro

Upplands-Bro kommun ligger i hjärtat av Mälardalen. Här bor du med sjönära natur och landsbygd inpå knuten, bara en halvtimmes resa med pendeltåg in till centrala Stockholm. Välkommen!

Upplev Upplands-Bro!

Vandra i skogen, upplev åkrar och ängar och hänge dig åt bad och båtliv längs 13 mil stränder - i Upplands-Bro kan du njuta av naturen på många sätt. Här finns ett rikt föreningsliv, spännande konst och ett varierat kulturutbud att ta del av.

Läs om saker att uppleva och göra.

Evenemang

 1. 22 sep-
  Boka plats

  Försäljning av gallrade böcker

 2. 01 okt-
  Boka plats

  Fri entré

  Familjelördagar på biblioteket

 3. 02 okt-
  Boka plats
Se fler evenemang

Är du nöjd med informationen på sidan?

Senaste nyheterna

30 sepKommunen varnar för risker med användning av lustgas bland unga

Att ungdomar andas in lustgas för att uppleva kortare berusning har blivit vanligare. Eftersom gasen används vid förlossningar och i sprutflaskor för grädde känns den kanske ofarlig. Att använda lustgas innebär dock hälsorisker som många unga inte känner till.

30 sepStöttar eller vårdar du en närstående? Välkommen till aktiviteter under anhörigveckan

3 – 9 oktober är det nationella anhörigveckan. Den riktar sig till dig som vårdar eller stöttar en närstående med sjukdom, funktionsnedsättning, beroende eller psykisk ohälsa. Upplands-Bro kommun arrangerar föreläsningar och informationsträffar under veckan, välkommen!

29 sepPODD: Krisberedskap och energieffektivisering

Denna vecka pågår den årliga nationella Krisberedskapsveckan. I kommunens podd Bättre Tillsammans kan du nu höra två rykande färska avsnitt: Kommundirektör Ida Texell pratar om varför det är viktigt att ha en hemberedskap. Och kommunens energi- och klimatrådgivare, Rasam Sheibeh ger sina bästa tips...