Uppdaterad 07 juni 2023
Skriv ut

Välbesökt näringslivsträff på Bro Park

Näringslivet i Upplands-Bro kommun samlades för den sista näringslivsträffen innan sommaren på Bro Park den 2 juni. På plats bjöds på rundtur i stallen och inspiration från komikern Babben Larsson och föreläsaren Charbel Gabro.

Upplands-Bro kommun arrangerar näringslivsträffar för att öka kontaktytorna mellan politiker och tjänstepersoner på kommunen och lokala företagare. Näringslivsträffarna förläggs oftast hos något av de olika spännande besöksdestinationerna i kommunen. Fredagen den 2 juni samlades dryga 80 personer på galoppanläggningen Bro Park.

Kvinna talar i mikrofon

Komikern och sångaren Babben Larsson berättade om kärleken till hästar och hur hon kom att bli delägare av flera galopphästar.

Kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos hälsade välkomna och följdes av Babben Larsson, en av alla hästägare som har galopphästar i stallen på Bro Park. Efter mingel intill herrgårdsbyggnaden bjöds deltagarna in till guidade visningar i stallen där de fick träffa galopphästar och deras tränare.

Man står på scen

Föreläsaren Charbel Gabro berättade om sin resa in i det svenska samhället.

Efter den guidade visningen bjöds på en inspirationsföreläsning av Charbel Gabro som delade med sig av berättelser om flykt, kulturkrockar och vikten av att öppna dörrar in till samhället för de som står utanför. Det var ett stort antal som stannade kvar länge och pratade då många tankar väckts och förhoppningsvis så är fler dörrar öppna i framtiden.

Är du nöjd med informationen på sidan?