Uppdaterad 24 oktober 2022
Skriv ut

Välbesökt Näringslivsfrukost i Bro Park

Uppstart var temat för höstens första Näringslivsfrukost. Ett femtiotal företagare samlades på torsdagsmorgonen i Bro Park för att ta del av inriktning för ny näringslivsstrategi och premiärvisning av kommunens nya näringslivsfilm.

Näringslivsfrukosten i Bro park

Kommunstyrelsens ordförande, Fredrik Kjos (M), hälsade välkommen och sedan följde korta presentationer av Karin Sidén från Damernas affärsnätverk samt Birgitta Dickson, från Företagarna Upplands-Bro. Katarina Barter, näringslivschef i kommunen sammanfattade i korta drag inriktningen för den nya näringslivsstrategin, som beslutas i september:

-Näringslivet ska ha en naturlig del i hela kommunens arbete och vi lägger tungt fokus på att öka samarbetet än mer, mellan näringslivet och kommunen, för att tillsammans utveckla företagsklimatet till det allra bästa.

Stefan Ekström från Vinden AB, berättade kort om företagets resa från start till idag. Ett företag med fokus på transport och förvaring där den som anlitar dess tjänster kan sköta sitt förråd av saker via en app. Vinden är etablerat i Brunna, där man hittat bra utrymmen, nära Stockholm, för att växa.

Är du nöjd med informationen på sidan?