Uppdaterad 14 november 2023
Skriv ut

Julbelysningen tänds och Vinterrum invigs 1/12

Fredag 1 december tänder kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos julbelysningen på torgen i Kungsängen och i Bro. I samband med detta invigs också Vinterrum, en plats för umgänge och rekreation i skogspartiet norr om Finnstaskolan i Bro. Varmt välkommen!

Den 1 december tänder kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos julbelysningen, först i Kungsängen, sedan i Bro. Kommunen bjuder på glögg och fika.

Därefter följer fackeltåg från Bro centrum till Vinterrum, för en invigningsceremoni med som bjuder på levande musik och akrobatik i träden.

Vinterrum byggs i skogen i Bro och är en öppen mötesplats som kan användas året om. En grillplats med bänkar och avställningsbord skapar möjlighet att samlas kring elden, värma sig och laga mat. Ett trägolv uppförs som både sittplats och scen. Själva byggandet görs utan stora maskiner, för att inte skada naturen.

Välkommen!

Kom förbi, ta en glögg, en kaffe eller juice, mingla och njut av samvaro och julmusik. Julbelysningen tänds först i Kungsängen, sedan i Bro. Efter att julbelysningen tänts i Bro är du välkommen till invigningen av Vinterrum.

Kungsängen

Torget, vid fontänen, klockan 16.00-17.00

Bro

Framför Brohuset, klockan 17:30-18:15. Därefter fackeltåg till Vinterrum.

Invigning av Vinterrum

I skogspartiet norr om Broskolan och Finnstaskolan i Bro: 18.30.

Är du nöjd med informationen på sidan?