Upplands-Brogymnasiet

Ingen h2 rubrik finns

Välkommen till öppet hus!

Funderar du på ditt gymnasieval? Välkommen på öppet hus på Upplands-Brogymnasiet onsdagen den 30 november kl. 18-19.30. Kom och träffa elever och personal i våra lokaler!

Därför ska du välja UBG

På Upplands-Brogymnasiet är möjligheterna många. Hos oss kan du exempelvis kombinera dina studier med en profilering inom sport, dans, musik eller media. Genom att delta i någon av våra föreningar kan du ägna dig åt dina intressen tillsammans med likasinnade. Vi skapar möjligheter för dig som drömmer om en internationell karriär. På skolbiblioteket får du all den hjälp du behöver för att lyckas med dina studier. Välkommen till oss!

Här kan du läsa mer om UBG

Din tid på UBG - så mycket mer än bara studier!

Förbered dig för en karriär i en global värld

Vill du besöka andra länder, och träffa människor från olika kulturer? Då är UBG-gymnasiet för dig. Vi storsatsar på internationella utbyten via Erasmus, och förbereder dig för en framtid som världsmedborgare.

Läs mer om internationellt utbyte

Biblioteket - ett stöd i dina studier

Behöver du studiero, är på jakt efter en speciell bok eller vill du ha hjälp med informationssökning? Då är du välkommen till oss på skolbiblioteket. Vi hjälper dig lyckas med dina studier!

Läs mer om biblioteket

Evenemang

 1. 22 sep-
  Boka plats

  Försäljning av gallrade böcker

 2. 07 okt-

  Fri entré

  Labyrint-tema: Gör ditt egna Daidalos-slime!

 3. 08 okt-
  Boka plats

  Akryldag Nybörjare

Se fler evenemang

Vi på kontaktcenter finns här för dig!

Vi har svar på alla dina frågor och hjälper dig komma i kontakt med rätt personer.

Se alla öppettider för våra verksamheter

Senaste nyheterna

6 oktTrygghetsvandringarna ger konkret åtgärdslista

Kommunen, i samarbete med polis, räddningstjänst och fastighetsbolag, genomför ett antal trygghetsvandringar både i Kungsängen och i Bro som efteråt ger kommunen en lista på åtgärder för att stärka tryggheten.

5 oktUpplands-Bro satsar för att bli en äldrevänlig kommun

Upplands-Bro har inlett ett arbete för att bli en äldrevänlig kommun. Det innebär att alla delar av samhället ska ta hänsyn till äldres behov. Du om är 60+ bjuds nu in till dialogmöten på temat. Välkommen att delta med dina idéer och förslag!

5 oktGymmix får utmärkelsen Årets Upplands-Broförening 2022

Årets förening i Upplands-Bro kommun heter Gymmix. Det blev klart på kultur- och fritidsnämndens möte 4 oktober. Priset, som instiftades 2021, delas ut till den förening som gör en värdefull insats för föreningslivet i kommunen.

3 oktKommunen bjuder in till mobila trygghetsdialoger

Tillsammans med polisen bjuder kommunens trygghetscenter in till mobila trygghetsdialoger på ett antal platser i kommunen lördagen 8 oktober.

30 sepKommunen varnar för risker med användning av lustgas bland unga

Att ungdomar andas in lustgas för att uppleva kortare berusning har blivit vanligare. Eftersom gasen används vid förlossningar och i sprutflaskor för grädde känns den kanske ofarlig. Att använda lustgas innebär dock hälsorisker som många unga inte känner till.

Aktuell läsårsdata

22 sep - 22 sepStudiedag
31 okt - 04 novHöstlov
22 dec - 22 decJulavslutning
23 dec - 10 janJullov
27 feb - 03 marSportlov
03 apr - 10 aprPåsklov
01 maj - 01 maj1 maj (ledig dag)