Vuxenutbildning

Ingen h2 rubrik finns

Livslångt lärande!

Vuxenutbildningen Upplands-Bro är till för dig som vill komplettera dina gymnasiebetyg, lära dig svenska inom SFI eller utbilda dig inom specifika yrken. Möjligheterna är många och alla är välkomna att söka. Målet är att din studietid ska bli bra och givande och att du ska trivas i vår studiemiljö!

Läs mer om studier på vuxenutbildningen

Vuxenutbildningen – öppnar dörrarna mot dina mål

Vårt lärcentrum

Vårt lärcentrum i Kungsängen är en oas för dig som läser hos oss på komvux, men också för dig som studerar vid en högskola eller ett universitet. Här kan du låna dator, plugga i tysta rum eller skriva distanstentor. Vår personal hjälper dig med tips och råd.

Läs mer om vårt lärcentrum

Studie- och yrkesvägledare vägleder

Våra studie- och yrkesvägledare hjälper dig att komma vidare med dina tankar kring studier och framtida yrken. Du får hjälp att identifiera dina mål och hitta vägar att nå dem, att studieplanera och diskutera framtida yrkesval. Boka in ett möte med SYV redan idag!

Kontakta våra studie-och yrkesvägledare

Senaste nyheterna

22 decVinter i Upplands-Bro, massor av kul att göra!

Vintern är här och det finns mycket att hitta på i Upplands-Bro! Du kan utforska vandringslederna, träna på utegymen, utmana familj och vänner på skridskobanan eller hitta en rolig aktivitet i sparksapp.se. För att nämna några exempel.

21 decJullovsprogram 2023

Nu är det dags för jullov och vad är inte bättre än att få prova på något nytt? Förra årets succé med Winterdays är tillbaka. Det blir några fartfyllda dagar med massor av prova-på aktiviteter. Och allt hittar du i SparksApp!

21 decDe är årets pedagoger i Upplands-Bro kommun

Årets pedagogiska pris i Upplands-Bro kommun tilldelas mellanstadieläraren Anna Lindström på Ekhammarskolan samt den kommungemensamma förskolegruppen på Klockarängens förskola i Kungsängen. Prissumman är 30 000 kronor var.

20 decGod Jul önskar kommunstyrelsens ordförande

Kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M) önskar alla kommuninvånare god jul och vill att vi skänker en tanke till de som lever under svåra förhållanden, i krig och konflikter, eller som tvingas fira julen ensamma.

19 decVi jobbar mot våld och för din trygghet

Upplands-Bro ska vara en trygg och säker kommun för alla som bor, verkar och vistas här. Stora delar av kommunens verksamheter samverkar och är avgörande för att öka tryggheten. Förskolor, skolor, socialtjänst, stadsplanering och specifika åtgärder med tydliga mål är alla områden inom verksamheten ...