21JUN2021

Öppettider i sommar

Sommarblommor

Under sommaren har vissa av kommunens verksamheter ändrade öppettider.

Kontaktcenter

Ändrade öppettider 5 juli till 15 augusti.

Kommunhuset i Kungsängen - växel och besök
Måndag-torsdag kl. 08:00-16:00
Fredag kl. 09:00-15:00

Brohuset i Bro centrum
Stängt 5 juli till 15 augusti. Under dennna period går det inte att lämna in handlingar till kommunen i Brohuset.

Biblioteket

Under sommaren och fram till och med 18 augusti har biblioteket lite kortare öppettider men längre lånetider på böckerna!

Bibliotekets sommaröppettider

Simhallen

Simhallen och gymmet har för tillfället stängt för allmänheten pga rådande pandemi, covid-19.

Läs mer här under aktuellt om corona i kommunen.

Kretsloppscentralerna

Kretsloppscentralerna har ordinarie öppettider under sommaren.

Kretsloppscentralernas öppettider

Du ser även öppettiderna samt sorteringsguider och annan information i kommunens avfallsapp.

Läs med om Avfallsappen här.

Senaste nyheterna

 • 29 JUL 2021
  Arbetet med att hitta ett nytt postombud i Bro sker för fullt just nu hos PostNord. Det nuvarande postombudet har sagt upp avtalet med PostNord, det går ut i september.
 • 27 JUL 2021
  Upplands-Bro kommun är ett gott exempel på aktivt arbete med badvärdar, för att öka kunskapen om vattensäkerhet. P4 Stockholm besökte igår Upplands-Bro kommun.
 • 26 JUL 2021
  Vet du någon verksamhet i Upplands-Bro kommun som har gjort en speciell insats, som på ett tydligt sätt gynnar anhöriga? Där det också finns en tydlig funktion, eller tjänst för stöd till anhöriga – exempelvis en anhörigkonsulent....
 • 23 JUL 2021
  Hoppborg för de minsta barnen, vattenballonglekar för de litet större och bingotävling för de vuxna. Sommaraktiviteterna i Bro centrum idag fredag, lockade som vanligt många besökare.
 • 23 JUL 2021
  Fältgruppen i Upplands-Bro är kommunens ögon och öron i verkligheten. Ingen har så bra koll på vad de 3 000 barn och unga som bor här gör, tycker och känner om sin närmiljö. Vägen till kunskapen går via förståelse för området de jobbar...
 • 21 JUL 2021
  Hon är projektledare för alla feriejobbare i Ung Kraft i Bro i sommar. Den som ser till att allt fungerar, att alla har uppgifter att göra och att de utförs bra, att de trivs på jobbet och inte minst upplever att deras insats faktiskt...
 • 15 JUL 2021
  Dubbelbemanning av väktarpatrullerna i Upplands-Bro kommun är en trygghetsframgång. Satsningen har fungerat så väl att säkerhetsföretaget Rapid nu kopierar den unika lösningen som erbjudande till andra Stockholmskommuner. -Det är...
 • 13 JUL 2021
  De samlas på Snickarvägen 56 i Bro, varje vardagsmorgon. Den andra av totalt tre feriejobbs-perioder har börjat och efter en kort genomgång går alla ungdomar iväg till de väntande uppdragen.
 • 13 JUL 2021
  Under de varma sommarmånaderna ökar risken för lukt, larver och flugor i Kärl 1 matavfallsfack. Använd dig därför gärna av våra tips.
Upp