22MAJ2019

Byggtrafik - sporthallen i Kungsängen

Under byggtiden kommer byggområdet att stängslas in och byggtrafik kan förekomma på Klockvägen.

Under byggtiden kommer byggområdet att stängslas in och byggtrafik kan förekomma på Klockvägen.

Nu bygger vi en ny sporthall i Kungsängen i anslutning till Kungsängens sporthall vid Upplands-Brogymnasiet. Under byggtiden ­kommer området att stängslas in och ­byggtrafik förekomma på Klockvägen.

Arbetet med den nya sporthallen i Kungsängen har påbörjats. Det betyder att det kan förekomma vissa störningar under vardagar kl 06.30–18.00. Trafik till och från byggplatsen kommer att ske från Skolvägen via Klockvägen.

Hallen som byggs är fullstor och anpassad för bordtennis men är flexibel och kommer även att kunna användas för andra sporter och evenemang. Bygget ska vara klart sommaren 2020.

Vi beklagar om byggarbetet stör din vardag och hoppas på överseende.

För frågor eller synpunkter vänligen kontakta:
Kontaktcenter
kommun@upplands-bro.se
Tel: 08-581 690 00

Senaste nyheterna

 • 11 NOV 2019
  Hur ställer vi om till ett mer hållbart samhällsbyggande? Och vad innebär det att vara den första kommunen i världen att rekrytera med hjälp av en robot? Svaren på frågorna får du av kommundirektör Ida Texell och biträdande personalchef...
 • 10 NOV 2019
  Mellan den 15 oktober och den 30 april, står kommunen beredd att snöröja och halkbekämpa. För att underlätta framkomligheten prioriteras vissa vägar, gator och platser.
 • 7 NOV 2019
  Onsdagen den 6 november togs ett symboliskt första spadtag för Trädgårdsstaden i Bro. Här ska en helt ny stadsdel växa fram med skola, förskolor, bostäder och ett centrum.
 • 1 NOV 2019
  Onsdagen den 30 oktober träffade kommuninvånare kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M) i Brohuset, under Tidig kväll med Kjos. Mycket av samtalet kom att handla om trygghet och hur man gör en ort attraktiv för handel och bo...
 • 1 NOV 2019
  Nyfiken på Trädgårdsstaden? Den 6 november, klockan 15.00, tas det första spadtaget för Trädgårdsstaden i Bro.
 • 1 NOV 2019
  Lördagen den 9 november kan du kostnadsfritt lämna ditt farliga avfall och din småelektronik till en särskild insamlingsbil i såväl Kungsängen som Bro och Tibble.
 • 31 OKT 2019
  Fikasugen efter konserten eller utställningen? Nu finns det ett kafé i Kulturhuset igen. Fredagen den 8 november öppnar Café Boulevard och ägarna firar detta med en invigning klockan 13!
 • 31 OKT 2019
  I september öppnade det nya vård- och omsorgsboende på Lillsjö Badväg portarna för inflytt. När de inflyttade hunnit packa upp och komma i ordning var dags för en formell invigning.
 • 30 OKT 2019
  Området vid Brunnarondellen, där Coop tidigare låg, toppar listan när kommunens planarbeten prioriteras för de kommande fyra månaderna. – Övriga ettor indikerar ett lugnare tempo i utbyggnadstakten i Bro med tanke på det som redan...