Upplands-Brogymnasiet - UBG

Ingen h2 rubrik finns

Välkommen till öppet hus!

Funderar du på ditt gymnasieval? Välkommen på öppet hus på Upplands-Brogymnasiet, UBG, torsdagen 9:e februari kl. 18-19.30. Kom och träffa elever och personal i våra lokaler!

Snart är det dags att ansöka till UBG

På Upplands-Brogymnasiet är möjligheterna många. Hos oss kan du exempelvis kombinera dina studier med en profilering inom sport, dans, musik eller media. Genom att delta i någon av våra föreningar kan du ägna dig åt dina intressen tillsammans med likasinnade. Vi skapar möjligheter för dig som drömmer om en internationell karriär. 17 januari öppnar ansökan för dig som välja gymnasieskola till hösten, Välkommen till oss!

Läs mer om oss och hur du ansöker

Din tid på UBG - så mycket mer än bara studier!

Senaste nyheterna

20 janArbetsmarknadsministern besökte öppet hus för framtidens maskinförare

När Bygg- och anläggningsprogrammet öppnade upp sina lokaler för öppet hus igår var inte bara besökare, elever, personal och branschfolk på plats utan även arbetsmarknadsminister Johan Pehrson. Ministern deltog i kvällens livesändning och passade på att provköra grävmaskin. - Det här var svårt. Ma...

16 janÖppet hus på Bygg- och anläggning

Kom och hälsa på hos Bygg- och anläggningsprogrammet i Bålsta när de har öppet hus torsdagen den 19 januari. Träffa elever och personal och provkör maskiner!

22 decKulturstipendium till UBG-elev

När 2022 års kultur- och miljöstipendium delades ut i samband med kommunfullmäktiges sammanträde förra veckan, var Nora Sylvander, elev på UBG, en av pristagarna.

16 decJulmarknad för UF-företag med återbruk och vackra praliner

I veckan var det dags för den årligt återkommande julmarknaden där UBG:s egna UF-företag (Ung Företagsamhet) visade upp sina affärsidéer och sålde sina produkter för personal och elever.

15 decGymnasie- och vuxenutbildningens kvalitetspris 2022!

Eric Gustafsson på UBG tilldelas gymnasie- och vuxenutbildningsnämndens kvalitetspris 2022.

Aktuell läsårsdata

22 sep - 22 sepStudiedag
27 feb - 03 marSportlov
22 mar - 22 marStudiedag
03 apr - 10 aprPåsklov
01 maj - 01 maj1 maj (ledig dag)
18 maj - 19 majKristi himmelfärdsdag (ledig dag) + klämdag
05 jun - 06 junKlämdag + Sveriges nationaldag (ledig dag)