Upplands-Brogymnasiet

Ingen h2 rubrik finns

Därför ska du välja UBG

På Upplands-Brogymnasiet är möjligheterna många. Hos oss kan du exempelvis kombinera dina studier med en profilering inom sport, dans, musik eller media. Genom att delta i någon av våra föreningar kan du ägna dig åt dina intressen tillsammans med likasinnade. Vi skapar möjligheter för dig som drömmer om en internationell karriär. På skolbiblioteket får du all den hjälp du behöver för att lyckas med dina studier. Välkommen till oss!

Här kan du läsa mer om UBG

Din tid på UBG - så mycket mer än bara studier!

Förbered dig för en karriär i en global värld

Vill du besöka andra länder, och träffa människor från olika kulturer? Då är UBG-gymnasiet för dig. Vi storsatsar på internationella utbyten via Erasmus, och förbereder dig för en framtid som världsmedborgare.

Läs mer om internationellt utbyte

Biblioteket - ett stöd i dina studier

Behöver du studiero, är på jakt efter en speciell bok eller vill du ha hjälp med informationssökning? Då är du välkommen till oss på skolbiblioteket. Vi hjälper dig lyckas med dina studier!

Läs mer om biblioteket

Evenemang

 1. 22 sep-
  Boka plats

  Försäljning av gallrade böcker

 2. 01 okt-
  Boka plats

  Fri entré

  Familjelördagar på biblioteket

 3. 01 okt-
  Boka plats

  Dans: Om Längtan

Se fler evenemang

Vi på kontaktcenter finns här för dig!

Vi har svar på alla dina frågor och hjälper dig komma i kontakt med rätt personer.

Se alla öppettider för våra verksamheter

Senaste nyheterna

30 sepKommunen varnar för risker med användning av lustgas bland unga

Att ungdomar andas in lustgas för att uppleva kortare berusning har blivit vanligare. Eftersom gasen används vid förlossningar och i sprutflaskor för grädde känns den kanske ofarlig. Att använda lustgas innebär dock hälsorisker som många unga inte känner till.

30 sepStöttar eller vårdar du en närstående? Välkommen till aktiviteter under anhörigveckan

3 – 9 oktober är det nationella anhörigveckan. Den riktar sig till dig som vårdar eller stöttar en närstående med sjukdom, funktionsnedsättning, beroende eller psykisk ohälsa. Upplands-Bro kommun arrangerar föreläsningar och informationsträffar under veckan, välkommen!

29 sepPODD: Krisberedskap och energieffektivisering

Denna vecka pågår den årliga nationella Krisberedskapsveckan. I kommunens podd Bättre Tillsammans kan du nu höra två rykande färska avsnitt: Kommundirektör Ida Texell pratar om varför det är viktigt att ha en hemberedskap. Och kommunens energi- och klimatrådgivare, Rasam Sheibeh ger sina bästa tips...

29 sepUnik dansföreställning på Alzheimerdagen

På onsdagen firades den internationella Alzheimerdagen på kulturhuset i Kungsängen inför fullsatta läktare. Förutom information om de senaste nyheterna inom forskningen fick åhörarna se en unik dansföreställning.

29 sepIda Texell talar om ledarskapets betydelse vid kriser och krig

Den 29 september talar Upplands-Bros kommundirektör Ida Texell på mässan Personal och Chef, Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar verksamheter och människor.

Aktuell läsårsdata

22 sep - 22 sepStudiedag
31 okt - 04 novHöstlov
22 dec - 22 decJulavslutning
23 dec - 10 janJullov
27 feb - 03 marSportlov
03 apr - 10 aprPåsklov
01 maj - 01 maj1 maj (ledig dag)