Upplands-Brogymnasiet, UBG

Ingen h2 rubrik finns

Välkommen till öppet hus!

Torsdagen den 30 november kl. 18-19.30 är du som går i nian välkommen att besöka oss i våra lokaler, träffa elever och personal och ställa frågor om ditt gymnasieval. Vi ser fram emot att träffa dig. Välkommen!

Vill du söka till Upplands-Brogymnasiet?

På Upplands-Brogymnasiet är möjligheterna många. Hos oss kan du exempelvis kombinera dina studier med en profilering inom sport, dans, musik eller media. Genom att delta i någon av våra föreningar kan du ägna dig åt dina intressen tillsammans med likasinnade. Vi skapar möjligheter för dig som drömmer om en internationell karriär.

Läs mer om oss och hur du ansöker

Din tid på UBG - så mycket mer än bara studier!

Senaste nyheterna

30 novVälkommen Helena, UBG:s nya rektor

Helena Anderstedt är ny rektor på Upplands-Brogymnasiet. Hon kommer närmast från Håbo kommun där hon senast arbetade som rektor på Fridegårdsgymnasiet.

26 oktFöre detta elev har fått stipendium för att studera basket i USA

Anya Alvarado Lönberg tog studenten från UBG i våras. Efter att ha läst LIU basket här under tre år fick hon ett stipendium som nu tagit henne ända till Cheyenne i Wyoming, USA. Här berättar om hon den tuffa utmaningen som samtidigt är hennes största dröm.

9 oktUngdomars samhällsengagemang i fokus när Kenya gästade kommunen

Under vecka 39 hade kommunen besök från Muranga County i Kenya. Gruppen som bestod av 10 personer med olika yrkesinriktningar fick möjlighet att se varierande delar av kommunens verksamhet som omfattar ungdomars samhällsengagemang.

6 oktUpplands-Brogymnasiet fyller 40 år

Det var med tal och blommor och presenter som vice nämndordförande Masoud Zadeh (M) och kommundirektören Ida Texell firade gymnasiets 40-årsdag. Blommor och presenter togs emot av elevkårsordförande Sanna Marouf.

21 sepNio tjejer i årets transportetta!

Transportprogrammets elever domineras fortfarande mest av killar, men tjejerna ökar stadigt och i år är det inte mindre än nio stycken kvinnliga elever i årskurs 1 på UBG.

Aktuell läsårsdata