Upplands-Brogymnasiet - UBG

Ingen h2 rubrik finns

Student på UBG

Läs vilka tider som gäller för studentdagen 9 juni. Välkomna!

Nu är det dags att ansöka till UBG

På Upplands-Brogymnasiet är möjligheterna många. Hos oss kan du exempelvis kombinera dina studier med en profilering inom sport, dans, musik eller media. Genom att delta i någon av våra föreningar kan du ägna dig åt dina intressen tillsammans med likasinnade. Vi skapar möjligheter för dig som drömmer om en internationell karriär. 17 januari öppnar ansökan för dig som välja gymnasieskola till hösten, Välkommen till oss!

Din tid på UBG - så mycket mer än bara studier!

Senaste nyheterna

22 majErasmusprojektet ger Upplands-Bro gymnasieelever en internationell upplevelse

Under maj månad har elever från Upplands-Brogymnasiet besökt flera europeiska länder genom Erasmusprojektet. Erasmus är ett samarbetsprojekt inom Europeiska unionen som skapar utbyten för över 50 gymnasieelever.

16 marTekniklärarna deltar i projekt om sociala robotar med Stockholms universitet

Hur kan lärare dra nytta av sociala robotar i undervisningen? Nu deltar tekniklärarna på Upplands-Brogymnasiet i ett projekt med universitet och högskolor.

20 janArbetsmarknadsministern besökte öppet hus för framtidens maskinförare

När Bygg- och anläggningsprogrammet öppnade upp sina lokaler för öppet hus igår var inte bara besökare, elever, personal och branschfolk på plats utan även arbetsmarknadsminister Johan Pehrson. Ministern deltog i kvällens livesändning och passade på att provköra grävmaskin. - Det här var svårt. Ma...

16 janÖppet hus på Bygg- och anläggning

Kom och hälsa på hos Bygg- och anläggningsprogrammet i Bålsta när de har öppet hus torsdagen den 19 januari. Träffa elever och personal och provkör maskiner!

22 decKulturstipendium till UBG-elev

När 2022 års kultur- och miljöstipendium delades ut i samband med kommunfullmäktiges sammanträde förra veckan, var Nora Sylvander, elev på UBG, en av pristagarna.

Aktuell läsårsdata

05 jun - 06 junKlämdag + Sveriges nationaldag (ledig dag)
09 jun - 09 junStudenten
15 jun - 15 junSkolavslutning åk 1, 2 och IM