Upplands-Brogymnasiet - UBG

Ingen h2 rubrik finns

Upplands-Brogymnasiet har fått ny logga

Äntligen är vår nya logga framtagen.

Läs mer här

Vill du söka till Upplands-Brogymnasiet?

På Upplands-Brogymnasiet är möjligheterna många. Hos oss kan du exempelvis kombinera dina studier med en profilering inom sport, dans, musik eller media. Genom att delta i någon av våra föreningar kan du ägna dig åt dina intressen tillsammans med likasinnade. Vi skapar möjligheter för dig som drömmer om en internationell karriär.

Läs mer om oss och hur du ansöker

Din tid på UBG - så mycket mer än bara studier!

Senaste nyheterna

21 sepNio tjejer i årets transportetta!

Transportprogrammets elever domineras fortfarande mest av killar, men tjejerna ökar stadigt och i år är det inte mindre än nio stycken kvinnliga elever i årskurs 1 på UBG.

29 augUBG har fått en ny logotyp

I dag lanseras Upplands-Brogymnasiets alldeles nya logga.

22 majErasmusprojektet ger Upplands-Bro gymnasieelever en internationell upplevelse

Under maj månad har elever från Upplands-Brogymnasiet besökt flera europeiska länder genom Erasmusprojektet. Erasmus är ett samarbetsprojekt inom Europeiska unionen som skapar utbyten för över 50 gymnasieelever.

16 marTekniklärarna deltar i projekt om sociala robotar med Stockholms universitet

Hur kan lärare dra nytta av sociala robotar i undervisningen? Nu deltar tekniklärarna på Upplands-Brogymnasiet i ett projekt med universitet och högskolor.

20 janArbetsmarknadsministern besökte öppet hus för framtidens maskinförare

När Bygg- och anläggningsprogrammet öppnade upp sina lokaler för öppet hus igår var inte bara besökare, elever, personal och branschfolk på plats utan även arbetsmarknadsminister Johan Pehrson. Ministern deltog i kvällens livesändning och passade på att provköra grävmaskin. - Det här var svårt. Ma...

Aktuell läsårsdata