Företagsplats

Daglig verksamhet samverkar med näringslivet och kan erbjuda personer med funktionsvariation möjlighet till företagsplats och främja en delaktighet i samhället. Verksamheten vänder sig till personer som har rätt till daglig verksamhet via LSS och som har individuell förmåga att utföra relaterade arbetsuppgifter självständigt, med stöd av personal på arbetsplatsen.

Så jobbar vi

Vi ser gärna att du börjar din dagliga verksamhet i någon av våra interna verksamheter. Det för att vi ska lära känna dig och kunna möta dina behov, intressen och önskemål på bästa sätt.

Vi utreder möjligheten till samverkan på den öppna arbetsmarknaden, för att hitta en arbetsplats som kan erbjuda dig personlig utveckling och social gemenskap

Personal från daglig verksamhet ansvarar för placeringen och ger dig stöd från start och vidare genom samarbetet, genom regelbunden kontakt och uppföljning.

Från sommaren 2022 arbetar vi för att utöka samarbetet med kommunens näringsliv, med målet att få allt fler platser på den öppna arbetsmarknaden för dig som har beslut om insatsen daglig verksamhet LSS.

Samarbete

Verksamheten samarbetar näringslivet och kommunens interna dagliga verksamheter.

Kontakt

Du kan kontakta Verket via kommunens kundcenter 08-581 690 00

Söker du akut hjälp

Kontakt

Kontaktcenter
Tel. 08-581 690 00
Fråga oss

Text för lättläst (radera textmodulen om sidan inte ska ha lättläst)

Upp