Familjerådgivning

Välkommen till familjerådgivningen!

Kommunen erbjuder familjerådgivning till dig som har relationsproblem. Hos oss kan du träffa en erfaren familjerådgivare för att prata om och bearbeta de problem som du har i en relation.

Familjerådgivning är en service som Upplands-Bro kommun erbjuder dig som har relationsproblem. Hos oss kan du träffa en erfaren familjerådgivare för att prata om och bearbeta de problem som du har i en relation.

Vad är familjerådgivning?

Familjerådgivning är en service som Upplands-Bro kommun tillhandahåller. A&L psykoterapi är en avtalspartner till kommunen.

Du kan komma till oss ensam, tillsammans med din partner eller tillsammans med andra familjemedlemmar, syskon eller bonusföräldrar.

Om vi får hjälpa dig i ett tidigt skede ger det ofta en stor effekt på din hälsa och ditt välbefinnande. Vi vill ge par och familjer hopp och bästa förutsättningar i sina relationer.

Så arbetar vi

Vi arbetar utifrån parternas önskemål. Ett vanligt tema är att få hjälp att hantera konflikter och förbättra kommunikationen i förhållandet. Vår uppgift är att hitta resurser och styrkor i berättelser och att öka förståelsen och nyfikenheten för den andres värld.

Vad kostar det ?
Det första besöket är kostnadsfritt för att därefter kosta 250 kronor per samtal.

Vi har sträng sekretess och för inga journaler. 

Om oss

Vi som arbetar på familjerådgivningen är socionomer och legitimerade psykoterapeuter med lång erfarenhet av att arbeta med människor och relationer. Sedan 18 mars 2019 driver vi familjerådgivning i Upplands-Bro kommun. Alpsykoterapi

Mottagning vid Tibble Torg

Ingång via dörren som ligger mellan Tibble Torg 7 och 9, 196 34 Kungsängen. Porttelefon finns.

För tidsbeställning:

Ulrika Anglert Sjöqvist, tel: 070-090 18 13
ulrika@alpsykoterapi.se
eller
Ylva Liljeros Dackland, tel: 073-779 18 40
ylva@alpsykoterapi.se

info@alpsykoterapi.se

Söker du akut hjälp

Kontakt

Fråga oss

Tel: 08-581 690 00

Vi vill gärna veta vad du tycker om våra verksamheter

Synpunkter och förslag

Upp