Simhallen

Ingen h2 rubrik finns

Välkommen till en skön stund i simhallen!

I Bro Simhall är det inte bara möjligt att leka, plaska och lära sig simma, här kan du även bada bastu, delta i vattengympa och gå på gym. Motionssimma i vår 25-metersbassäng, plaska med småttingarna i 32-gradigt vatten och svischa ned för den gröna rutschkanan.

Läs mer om simhallen

Simma, träna, plaska och basta hos oss!

Har vi öppet idag?

När, var och hur vill du motionssimma, plaska och träna i simhallen? Här hittar du våra öppettider, både för simhallen och gymmet.

Hitta simhallens öppettider här

Simkurser för smågrodor till vuxna vattendjur

Bli en mästare i vattnet – hos oss kan du få hjälp att utveckla din vattenvana från det allra första simtaget till tävlingssimning på toppnivå. Upplands-Bro Simsällskap och Trampoolin erbjuder simkurser för smågrodor och vuxna vattendjur i vår simhall. Anmäl dig redan idag!

Läs mer om simskolan

Evenemang

 1. 16 nov-
  Boka plats

  Försäljning av gallrade böcker

 2. 06 dec-
  Boka plats

  Fri entré

  Spelstudio by King med Hello World!

 3. 06 dec-
  Boka plats

  Fri entré

  Vinterkonsert med Kulturskolan

Se fler evenemang

Vi på kontaktcenter finns här för dig!

Vi har svar på alla dina frågor och hjälper dig komma i kontakt med rätt personer.

Se alla öppettider för våra verksamheter

Senaste nyheterna

2 decRapport från kommunstyrelsemötet 30 november

I filmen sammanfattar kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M) de viktigaste besluten på det senaste kommunstyrelsemötet.

1 decNytt intentionsavtal om nationellt fotbollscenter mellan Svenska Fotbollförbundet och Upplands-Bro kommun

Kommunstyrelsen i Upplands-Bro har beslutat om att ingå ett nytt intentionsavtal med Svenska Fotbollförbundet om etablering av ett nationellt fotbollscenter i kommunen. Ett nav för svensk fotbolls spelarutveckling och utbildningssatsningar kommer att stärka både de svenska landslagen och det lokala...

1 decFokus i kommunplan 2023: Service och medborgarnytta

På onsdagen 30 november sammanträdde kommunstyrelsen och har nu lämnat förslag på kommunplan, det vill säga budgetplan, för kommunfullmäktige att besluta om 14 december. Upplands-Bro ska vara en kommun där medborgarintresset alltid går först.

30 novNu öppnar Lillsjö friluftsgård

Efter förseningar på grund av vattenläckor i samband med bygget är nu äntligen Lillsjö friluftsgård öppen för allmänheten. Här finns värmestuga, omklädningsrum samt en bokningsbar möteslokal för föreningar och företag. I januari 2023 öppnar även kaféet för gäster.

28 novFototävling – din bild kan pryda Bro centrum!

Gillar du att fotografera din omgivning? Har du tagit fina bilder i och kring Bro? Nu kan du delta i en fototävling där vinnarbilderna sätts upp i Bro Centrum. Tävlingen arrangeras av Upplands-Bro kommun i samarbete med Bro Utveckling.