Uppdaterad 06 mars 2024
Skriv ut

Var med och forma den framgångsrika Talkshowen!

Den tredje upplagan av den omtyckta talkshowen för kommunens unga ägde rum den 2 mars på Stora Scenen i Kulturhuset. Precis som de två tidigare upplagorna, fick även denna ett positivt mottagande från besökarna och nu söks framtidens talkshowarrangörer!

I denna upplaga tog ungdomarna ledningen och ansvarade för olika delar av produktionen, såsom marknadsföring, ljud- och ljusarrangemang, scenutformning, musikproduktion och talkshow-innehåll. Många av dem hade även genomgått en kostnadsfri ledarskapsutbildning för att driva egna projekt inom kommunen.

Gästerna för den slutsålda showen var författaren Ali Khalil, behandlingsterapeuten Victor Almeida, samtalsledaren Nayab Kayani från föreningen Kollektiv Sorg och ungdomsledaren Yasin Ismail. Tillsammans diskuterade de om att hitta rätt bana i livet med talaren och poetiska vägledaren Alexander Zadruzny.

Vill du som ungdom vara med och driva nästa upplaga av Talkshow?

Nu har ungdomsgruppen öppnat upp för att fler ska vara med och producera nästa spännande upplaga av Talkshow. Om du är intresserad av att vara delaktig bakom kulisserna och styra produktionen, skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan.

Är du nöjd med informationen på sidan?