Uppdaterad 29 februari 2024
Skriv ut

Dags att boka in Kungsdagen och Brodagen!

Här kommer ett trevligt besked till alla Upplands-Brobor! Det blir folkfester i både Kungsängen och Bro även i år. Kungsdagen är i år den 25 maj. Brodagen arrangeras den 7 september. Lägg in datumen kalendern redan nu!

Festdagarna, som arrangeras av kommunen, har blivit ett uppskattat inslag varje år. Nu är Kungsdagen åter tillbaka före sommaren, så som det var före corona-pandemin.

På Kungsdagen den 25 maj får du uppleva lokala och kända artister på scenen, marknad med försäljning och utställare, food trucks och lokala restauranger, dansuppvisningar, besök av polis och räddningstjänst. Dessutom firar vi att Kulturhuset i Kungsängen fyller tio år med en massa roliga aktiviteter!

Brodagen den 7 september är även i år en officiell PEP-dag (Generation PEP) med fokus på rörelseglädje, där roliga aktiviteter för stora och små står i centrum. Utöver det blir det mängder med lokala utställare och matupplevelser att ta del av. Och som en extra krydda är succén med Upplands-Bro Swimrun en del av dagen där deltagarna går i mål vid Stjärnparken.

Varmt välkomna till folkfesterna i Kungsängen och Bro!

Är du nöjd med informationen på sidan?