Uppdaterad 15 augusti 2023
Skriv ut

Jens Hult och Süperstar Orkestar till Kungsdagen

Nu är det klart att artisten Jens Hult uppträder på Kungsdagen lördag den 26 augusti. Men också det svängiga balkanbandet Süperstar Orkestar.

Man med armarna i kors

Artisten Jens Hult

Singer-songwritern Jens Hult slog igenom i Idol 2013 med bland annat sin tolkning av "Strövtåg i hembygden", och hans låt "Precis som du vill" har över 14 miljoner uppspelningar på Spotify. Hans senaste singel, Symfoni, är en pop-duett med Björn Holmgren, där nostalgi blandas med ungdomlighet.

Süperstar Orkestar är en blåsorkester från Stockholm som spelar romsk partymusik från Balkan. Orkestern har genomfört mer än 1000 spelningar och fick sitt stora genombrott samtidigt som Emir Kusturicas film Svart Katt - Vit Katt visades i Sverige.

På scenen uppträder också Kulturskolan, artister från populära Funkisfestivalen, dansgruppen Dancing Queens och Opus Nordens musikskola med kör.

På Kungsdagen kommer torget i Kungsängen att fyllas med marknadsbord, föreningar och lokala företag, ansiktsmålning, räddningstjänstens fordon, food trucks och en mängd andra matupplevelser.

Kom till Kungsängens centrum lördag 26 augusti klockan 11 - 15 och gör Kungsdagen till en av årets folkfester!

Är du nöjd med informationen på sidan?