Uppdaterad 27 juni 2023
Skriv ut

Fortsatt samverkan för gemensam energi- och klimatrådgivning

Kommunstyrelsen beslutade 31 maj om fortsatt samverkansavtal för gemensam energi- och klimatrådgivning tillsammans med Sollentunas, Sigtunas och Upplands Väsbys kommuner.

Det finns mycket du kan göra för att minska din energianvändning och miljöpåverkan samtidigt som du sparar pengar. Därför är det glädjande att kommunen även fortsatt erbjuder gratis och opartisk energi- och klimatrådgivning till både privatpersoner, organisationer samt små och mellanstora företag i Upplands-Bro. Kommundirektör Ida Texell skrev i dag under samverkansavtalet tillsammans med kommunerna Sollentuna, Sigtuna och Upplands Väsby.

– Att tillsammans med våra samarbetskommuner arbeta för ett minskat klimatavtryck skapar goda förutsättningar för att vi som kommun ska nå våra ambitiösa mål. Energi- och klimatrådgivning till de som bor och verkar i Upplands-Bro handlar om att både minska klimatavtrycket men även att stärka vår service till våra invånare och vårt näringsliv, säger Mattias Peterson Ersoy, ordförande klimat- och energiutskottet.

Läs mer om energi- och klimatrådgivningen i vår kommun.
Du kan även nå informationen genom Upplands-Broappen. Ladda ner den genom Google Play eller Appstore.

Är du nöjd med informationen på sidan?