Uppdaterad 04 juni 2023
Skriv ut

Upplands-Broappen – kommunens nya digitala tjänst med service i fokus

Se kommande evenemang och använd kommunens digitala tjänster. Gör felanmälningar och få störningsnotiser direkt i mobilen. Det är några av de tjänster som Upplands-Bro kommuns nya kommunapp erbjuder.

Flicka med badboll. Mobiltelefon med texten: Välkommen till Upplands-Broappen

Appen lanseras av Upplands-Bro kommun och syftar till att förenkla för kommuninvånaren, företagaren och andra som besöker kommunen. I den första versionen är appen fylld av aktiviteter och tips med sommartema. Innehållet och funktionerna i Upplands-Broappen som nu lanseras ska fortsätta att utvecklas och växa. Nytt innehåll läggs till allt eftersom.

– Kommunen ska erbjuda god service till Upplands-Broborna. Appen är ett komplement till kommunens webb som gör den ännu enklare att sköta sina ärenden hos kommunen direkt i telefonen. Den ger också en tydlig överblick av såväl spännande evenemang som öppettider på biblioteket och pågående trafikstörningar i kommunen, Säger Ida Texell, kommundirektör.

Exempel på innehåll som finns i Upplands-Broappen:

·       Evenemang

·       Nyheter

·       E-tjänster

·       Servicealternativ och kontaktvägar

·       Pågående trafikstörningar och viktiga meddelanden

·       Aktivitetsförslag

·       Kommunen i sociala medier

Upplands-Broappen är gratis och fungerar för mobiltelefoner och surfplattor. Den går att ladda ner från App Store eller Google play.

Är du nöjd med informationen på sidan?