Uppdaterad 29 maj 2023
Skriv ut

Handla med hjärtat- Allt du behöver finns i Upplands-Bro

Matvaror, tjänster och serveringar, allt du behöver finns i Upplands-Bro. Upplands-Bro kommuns näringslivsenhet vill uppmana kommuninvånarna att stödja det lokala näringslivet.

Foto på Erim Er och Katarina Barter

Genom att handla lokalt säkras framtiden. Det bidrar till ett levande samhälle med service, lokal handel och butiker. Det skapar också fler arbetstillfällen samt är klimatsmart då vi får kortare transportvägar.

– Vi behöver hjälpas åt för att hålla Upplands-Bros näringsliv levande. Med rådande situation i Europa med höga priser på el och råvaror i kombination med lågkonjunktur som följd behöver vi hjälpas åt, säger näringslivschef Katarina Barter.

Det var under en näringslivsträff med Företagsakuten som företagarna i kommunen utryckte en önskan om att på något sätt kunna påminna kommuninvånarna om att de ska handla lokalt. Näringslivschefen Katarina Barter initierade därför arbetet med att ta fram ett marknadsföringspaket innehållande affisch, klistermärke och underlag att använda i sociala medier.

– Denna kampanj gick relativt snabbt att skapa och det har inte heller kostat mycket pengar, men det är viktigt för företagarna och jag är glad att vi har kunnat förverkliga något de bett om i Företagsakuten, säger Katarina Barter.

–Vi uppskattar verkligen detta samarbete. Det känns fint! Det behövs och visar att vi bryr oss om varandra, säger Emin Er ägare av restaurang Golden Cave och GC kök & Bar i Kungsängens centrum.

Läs mer och ta del av marknadsföringsmaterialet

Är du nöjd med informationen på sidan?