Uppdaterad 06 september 2022
Skriv ut

Sommarfestival i Bro

Torsdagen den 18 augusti arrangeras sommarfestival i Stjärnparken och vid aktivitetscontainern i Bro. Festivalen arrangeras av sommarjobbande ungdomar som vill skapa en rolig dag med gratis aktiviteter för alla åldrar. Festivalen pågår klockan 14–18 och bjuder på bland annat paintballturnering, hoppborg och talangjakt.

Bild på barn som har en boll runt sig

Sommarjobbprojektet ”Unga påverkar” drivs av ungdomsrådet i Upplands-Bro kommun. Syftet är att genom sommarjobb engagera ungdomar i sitt lokalsamhälle. Under sin sista vecka med sommarjobb arrangerar ungdomarna en sommarfestival i Bro för att ge kommuninvånarna en möjlighet att träffas och ha roligt tillsammans.

Under sommarfestivalen arrangeras aktiviteter för alla åldrar, men framför allt för barn och unga. I Stjärnparken och vid aktivitetscontainern intill Bro centrum kommer det att finnas hoppborg, sumobrottning, ansiktsmålning, bangerrun och hinderbana. Under eftermiddagen kommer flera olika aktiviteter att genomföras. Alla aktiviteter är gratis och det kommer dessutom finnas möjligheter att vinna priser.

Program Sommarfestival i Bro 18 augusti 2022

  • Bumperballturnering kl. 15-17

    Paintballturnering kl. 15-17

    Fiskedamm kl. 16-17

    Skattjakt kl. 16-17

    Talangjakt kl 17-18

Är du nöjd med informationen på sidan?