Uppdaterad 24 oktober 2022
Skriv ut

Café 4:an – nya mötesplatsen i Kungsängen invigd

I härligt majväder invigdes Café 4-an på Torget 4 i Kungsängen, Upplands-Bro. Verksamheten är en del i Upplands-Bro kommuns arbetsmarknadsinsatser och ska ge de som står utanför arbetsmarknaden en väg tillbaka till arbetslivet.

Den stora publiken bjöds på nybakat kaffebröd och hela caféet var pyntat med ballonger. Martin Normark (L), socialnämndens ordförande och Tina Teljstedt (KD), ordförande i äldre- och omsorgsnämnden höll tal och därefter klipptes bandet.

– Café 4:an är en efterlängtad samlingspunkt för de som bor på och besöker trygghetsboendet och den förebyggande verksamheten, säger Tina Teljstedt (KD), ordförande i äldre- och omsorgsnämnden. Verksamheten är en viktig del i att skapa bra och meningsfullt arbete – som också gör skillnad både för besökare och medarbetare.

– Det är väldigt roligt att vi kan öppna caféet igen, det finns ett behov av bra mötesplatser för alla åldrar, säger Martin Normark (L), socialnämndens ordförande. Nu ser vi fram emot att lokalerna kan fyllas med aktiviteter och liv, efter en lång period präglad av restriktioner och pandemi.

Är du nöjd med informationen på sidan?