Uppdaterad 03 september 2022
Skriv ut

Påsklovskul för unga – håll koll i Sparksappen!

Nästa vecka är det påsklov för kommunens skolelever. Det ordnas flera aktiviteter för unga på lovet, med start nu i helgen. Allt finns samlat i Sparks-appen.

Tre mobiltelefoner med text.

Så här presenteras aktiviteterna i Sparksappen!

På lördag 9 april inleds påsklovet med spelkonventet King Con. Evenemanget vänder sig till folk i alla åldrar. Testa brädspel, måla Warhammer-miniatyrer eller prova på rollspel.

King Con passar både erfarna spelare och nyfikna nybörjare och hålls i Kulturhuset i Kungsängen.

Sparks – aktiviteter för unga

Utöver det ordnas aktiviteter för unga 9-19 år. De finns samlade i Sparks – en webbsida där du hittar lovaktiviteter under skolloven men här finns även massor av gratis prova-på-aktiviteter under hela året.

Under påsklovet hittar du till exempel musikproduktion, ridning, spel och fler aktiviteter är på ingång, bland annat från kommunens fritidsgårdar. Så håll utkik i Sparks!

Sparksapp

Med Sparks kan du som är mellan 9-19 år alltid hitta något att göra på fritiden. Något du vill bli bra på eller bara vill testa för att det verkar kul. Det är enkelt att anmäla sig och gratis att testa. Du får komma tillbaka och testa hur mycket du vill. Ta med en kompis eller kom själv och lär känna nya!

Har du trassel eller är ny i Sparksapp? Kontakta och följ gärna Sparks genom följande kanaler.

Instagram: @sparksgeneration

Snapchat: @SparksGen

Mail: info@sparksgeneration.com

Är du nöjd med informationen på sidan?