Uppdaterad 24 oktober 2022
Skriv ut

Vi lyssnar på Upplands-Bro kommuns näringsliv

Med start den här veckan kommer Upplands-Bro kommuns närmare 2 500 företag att kontaktas av näringslivsavdelningen. Satsningen är ytterligare en del i arbetet att lyssna in företagens behov, informera om det arbete som redan sker och de mötesplatser som finns.

Aylen och Joel

Det är Ayelen Dojorti Castro och Joel Dosi Roosvall som kommer att ringa runt till företagen i Upplands-Bro kommun. Målet är främst att knyta kontakter, lyssna in vilka frågor som är viktigast att fokusera på för kommunen – men också att berätta om det arbete som redan sker och berätta hur man får mer information om det som berör mest.

Ayelen Dojorti Castro har närmast framgångsrikt projektlett feriejobben i Upplands-Bro kommun. Joel Dosi Roosvall har bakgrund som statsvetare, har jobbat på Berättarministeriet samt varit skolnätverkssamordnare på Svenskt Näringsliv.

-Vi är mycket glada för att Ayelen och Joel är här, säger näringslivschef Katarina Barter. Deras samlade kompetens kommer att bistå oss på bästa sätt med att öka samarbetet med kommunens näringsliv. Vi hoppas att företagen ska uppskatta den här möjligheten till direkt påverkan.

Är du nöjd med informationen på sidan?