Uppdaterad 24 oktober 2022
Skriv ut

Kronprinsessparet på digitalt besök i Upplands-Bro

Under måndagen tog kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos emot kronprinsessan Viktoria och prins Daniel i ett digitalt möte. Samtalet handlade om kommunens utveckling, näringsliv och hur Upplands-Bro ställer om sitt arbete för en hållbar värld.

Viktoria och Daniel

Prins Daniel och kronprisessan Victoria i samtal med kommunstyreslens ordförande Fredrik Kjos.

Under mötet med kronprinsessparet berättade kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M) bland annat om kommunens utveckling och det strategiska arbetet för ett hållbart och attraktivt företagsklimat.

Han beskrev den långsiktiga satsningen på Omdaning Bro, där social hållbarhet står i fokus, vilket kronprinsessparet tyckte var mycket intressant.

– Det var ett givande samtal och jag är glad över att ha fått dela med mig av vår vision om ett ännu attraktivare, tryggare och hållbart Upplands-Bro där fokus ligger på att höja kvaliteten på allt vi gör med fortsatt ordning och reda i ekonomin, säger Fredrik Kjos.

Avslutningsvis passade Fredrik Kjos på att bjuda in kronprinsessparet till vackra Upplands-Bro. En inbjudan som togs emot positivt och där kronprinsessparet uttryckte en vilja att besöka och se på Omdaning Bro framöver.

Är du nöjd med informationen på sidan?