Uppdaterad 24 oktober 2022
Skriv ut

Sommaraktiviteter i Stjärnparken, Bro – full fart hela fredagen

Det var strålande sommarväder idag, fredag, när Stjärnparken i Bro fylldes av människor som ville ta del av alla aktiviteter som erbjöds där, för alla åldrar.

Stjärnparken

Familjen Jernroos deltog i en tävling på trekamp i Stjärnparken och vann ett presentkort. På bilden från vänster: Miranda, Marielle, Samuel och Johan Jernroos.

Alla besökare kunde exempelvis prova på trekamp, bubble ball, kubb och dart, låna olika spel eller prova olika slags pyssel där man behövde använda hjärnan extra mycket för att lösa de kluriga utmaningarna.

Det är feriearbetande ungdomar inom Ung Kraft som har fått i uppgift att ordna sociala aktiviteter – allt kopplat till projektet Omdaning Bro – kommunens tioåriga satsning på samhällsutveckling i området.

Besökarna kunde också vara med och påverka framtidens Bro, genom att svara på frågor om hur man vill att området ska utvecklas

Boka gärna in nästa tillfälle för spännande sommaraktiviteter i Stjärnparken Bro – fredagen den 16 juli.

Därefter är det sommaraktiviteter den 23 juli vid Bro centrum, den 30 juli vid Stjärnparken, den 6 augusti i Finnstaparken och den 13 augusti vid Bro centrum.

Vi ses där!

Är du nöjd med informationen på sidan?