Uppdaterad 24 oktober 2022
Skriv ut

Ny portal ger dig koll på hur Upplands-Bro utvecklas

”Upplands-Bro utvecklas” är en ny samlingsportal på kommunens webb där du enkelt får en överblick över byggplaner och trafikprojekt i Upplands-Bro. Kommunen arbetar hela tiden för att information ska vara tillgänglig, tydlig och enkel att hitta.

Det är mycket som händer och planeras i kommunen när det gäller bostadsbyggande och trafikprojekt. Därför lanseras nu en samlingsportal på kommunens webb med namnet Upplands-Bro utvecklas.

Här finns också bra information för den som vill flytta till Upplands-Bro eller som nyss har flyttat hit, samt en guide till hur du som invånare kan vara med och påverka.

– Upplands-Bro utvecklas är ett resultat av vårt digitaliseringsarbete. På plattformen finns informationen samlad och lättillgänglig för besökarna. Hittar man inte det man söker kan man enkelt ställa en fråga via chatten på kommunens webb, där svarar våra medarbetare i kontaktcenter, säger Sara Eklind, kommunikations- och digitaliseringschef.

För att invånarna ska kunna vara delaktiga har fokus i arbetet med Upplans-Bro utvecklas varit att ta fram en tydlig sida där alla som vill kan hitta information och enkelt följa den politiska processen i byggärenden.

Är du nöjd med informationen på sidan?