29JUL2022

Tivoli till Bro – gratis åk om du vill synas i film

Sedan några veckor tillbaka pågår inspelningen av långfilmen Sisters i Bro. Torsdag 4 augusti ställs ett tivoli upp vid Stjärnparken i Bro, där filmscener ska spelas in. 500 fribiljetter delas ut under dagen till besökare, som alltså får åka karuseller gratis mot att eventuellt synas i filmen.

Tre barn i en karusell.

Genrebild.

Bakom filmen Sisters står filmproduktionsbolaget Hobab, som också hyr in tivolit för att spela in filmscener där.

Tivolit kommer att vara i Bro under fyra dagar. Under hela den tiden kan den som vill besöka tivolit. Det kostar inget att gå in men man betalar för karuseller och andra attraktioner.

Under en dag, torsdag 4 augusti, finns dessutom möjlighet att knipa några av de 500 fribiljetter som produktionsbolaget delar ut på tivolit under delar av dagen.

– De som befinner sig på tivolit klockan 11:30-18:30 kan komma att synas i filmen, vilket kommer att framgå tydligt av skyltar runt området. Vi behöver ha folk som roar sig i bakgrunden i några filmscener, därför bjuder vi på ett antal fribiljetter, säger Nima Yousefi, producent.

Filmproduktionsbolaget Hobab:s senaste långfilm var Clara Sola som vann 5 guldbaggar. Sisters, som nu spelas in, regisseras av Mika Gustafson som står bakom Guldbaggevinnande dokumentärfilmen Silvana.

Sisters beräknas ha biopremiär hösten 2023.

Tivoli vid Stjärnparken i Bro

Torsdag 4 augusti. Öppet 11:30 – 21. Filmscener spelas in i omgångar mellan 11:30 och 18:30. Besöker man tivolit under den tiden ger man samtidigt sitt godkännande till att synas i filmen Sisters. Samtidigt har man chans till gratis karusellåk då 500 fribiljetter kommer att delas ut.

Fredag 5 augusti – lördag 6 augusti. Öppet 12 – 21.

Söndag 7 augusti. Öppet 12 – 18.

Relaterade nyheter

  • 18 AUG 2022
    I slutet av augusti och början av september arrangerar kommunen festligheter för stora och små på torgen i Bro och Kungsängen. Deltar gör föreningar, lokala företag, politiker och kommunens verksamheter. Välkommen till två dagars trevliga...
  • 10 AUG 2022
    Det har äntligen blivit dags att inviga den nya friluftsgården vid Lillsjön. Här finns nu kafé, möteslokal, värmestuga och omklädningsrum. Den 20 augusti klockan 11 inviger kultur- och fritidsnämndens ordförande Mattias Peterson Ersoy...
  • 8 AUG 2022
    I september är det premiär för Upplands-Bro swimrun. Nu bjuder en av loppets sponsorer, tillsammans kommunens fritidskonsulent, tillika OS-medaljör i simning, Lars Frölander, in till ett övningsevent inför loppet. Tips om utrustning...
Upp