10MAJ2022

Invigning av Brunnas nya park – välkommen!

Det har blivit dags för invigning av Nyckelbergsparken – Brunnas nya park med lekplats och utegym. Den 20 maj klockan 14 är den som vill välkommen att delta.

Barn på gunga, utegym.

Bilden är en genrebild.

Under våren har parken i Brunna, som riktar sig till besökare i alla åldrar, färdigställts. Parken ligger norr om Tarantellastigen och Artistvägen i Brunna. Den är byggd i hållbara naturmaterial och här finns både lekplats och utegym.

Nyckelbergsparken var ett av drygt 100 namn som skickades in till kommunen från allmänheten när politikerna efterlyste namnförslag i vintras.

Välkommen till invigning!

Tekniska nämndens ordförande Marcus Sköld (M), inviger tillsammans med barn från avdelningen Grodan, Brunna förskola. Allmänheten är välkommen, kommunen bjuder på lätt fika.

När? Fredag 20 maj klockan 14.

Var? Nyckelbergsparken, norr om Tarantellastigen och Artistvägen i Brunna.

Relaterade nyheter

  • 28 MAR 2022
    Det är ett efterlängtat vårtecken – nu pågår arbetet med att ta upp vinterns grus från vägar, gång- och cykelbanor. Runt den 20 april ska det vara klart.
  • 15 MAR 2022
    I december 2021 invigdes den ombyggda Granhammarsvägen efter ett och ett halvt års arbete. Den totala kalkylen för projektet är 76 miljoner kronor. Kalkylen ingick inte i det politiska beslutet utan hanterades som en del av ordinarie...
  • 23 FEB 2022
    Över 100 förslag skickades in när tekniska nämnden bad allmänheten om hjälp för att namnge Brunnas nya park med lekplats och utegym. Ett av förslagen har nu antagits av en enig nämnd: Nyckelbergsparken.
Upp