3MAJ2022

Upplands-Bro och Håbo firar förnyat utbildningsavtal

Idag firades det förnyade samverkansavtalet om vuxenutbildning mellan Håbo och Upplands-Bro kommun. Enligt avtalet kan elever från Håbo som vill läsa svenska för invandrare (SFI) göra det hos Upplands-Bro vuxenutbildning, och tas emot på lika villkor som elever från Upplands-Bro.

Från vänster: Catharina Wakim, verksamhetschef gymnasium och vuxenutbildning, Håbo, Magnus Westerlund, biträdande rektor Håbo vuxenutbildning, Carl-Fredrik Wincent, verksamhetsansvarig vuxenutbildning, Upplands-Bro, Fredrik Nordvall, utbildningschef, Upplands-Bro, Masoud Zadeh (M), förste vice ordförande i gymnasie- och utbildningsnämnden, Upplands-Bro och Lisa Edwards ( C ), ordförande gymnasie- och utbildningsnämnden, Upplands-Bro kommun.

– Gemensamma krafter ger mer kvalitet i undervisningen, säger Catharina Wakim, verksamhetschef gymnasie- och vuxenutbildningen i Håbo kommun. Upplands-Bro är en god granne som vi gärna samverkar med.

Relaterade nyheter

  • 30 JUN 2022
    För att skapa en långsiktigt hållbar hantering av dagvatten och för att klara av såväl dagens som framtidens krav och utmaningar, krävs god planering. Den 15 juni 2022 antog kommunfullmäktige en dagvattenplan och dagvattenpolicy, som...
  • 27 JUN 2022
    Två personer dödades och flera skadades i samband med en skjutning på en gaybar i Norges huvudstad Oslo under midsommarhelgen. Dådet skedde dagen innan den årliga Prideparaden i Oslo. Paraden ställdes in till följd av händelsen.
  • 22 JUN 2022
    Kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M) önskar alla en glad midsommar och en skön sommar.
Upp