3MAJ2022

Kommundirektör Ida Texell belönas med Bilkårens förtjänstmedalj

Den 1 maj firade Bilkåren 80 år och dagen uppmärksammades över hela landet. I samband med firandet belönades Ida Texell, kommundirektör i Upplands-Bro kommun med en förtjänstmedalj för goda insatser inom Bilkåren.

– Jag är rörd, hedrad och stolt att vara en del av en organisation som varit i samhällets tjänst i 80 år, säger Ida Texell, medlem i Bilkåren, Stockholms distrikt. Bilkåren är en efterfrågad och attraktiv samarbetspartner, utifrån sitt engagemang och kompetens. Ett bra sätt att bidra till det gemensamma, inte minst utifrån det försämrade omvärldsläget och återuppbyggnaden av totalförsvaret.

Relaterade nyheter

  • 30 JUN 2022
    För att skapa en långsiktigt hållbar hantering av dagvatten och för att klara av såväl dagens som framtidens krav och utmaningar, krävs god planering. Den 15 juni 2022 antog kommunfullmäktige en dagvattenplan och dagvattenpolicy, som...
  • 27 JUN 2022
    Två personer dödades och flera skadades i samband med en skjutning på en gaybar i Norges huvudstad Oslo under midsommarhelgen. Dådet skedde dagen innan den årliga Prideparaden i Oslo. Paraden ställdes in till följd av händelsen.
  • 22 JUN 2022
    Kommunstyrelsens ordförande Fredrik Kjos (M) önskar alla en glad midsommar och en skön sommar.
Upp