12JAN2022

Främja det lokala näringslivet i Upplands-Bro när du gör dina inköp

Tänk gärna på att främja det lokala näringslivet när du planerar dina inköp, så här efter jul- och nyårshelgerna. Många företag och verksamheter har det tufft under de restriktioner som råder och behöver både din omtanke och dina inköp.

Katarina Barter Maria Brofalk

– Det är många som kämpar för sin existens så varje lokalt köp är viktigt för oss som driver företag i Upplands-Bro kommun. Vi anpassar självklart verksamheten efter det aktuella läget, för att underlätta för dig som kund att tryggt kunna komma hit och handla, säger Maria Brofalk, ägare till Floristhörnan samt Stationshuset i Bro.

– Alla månadsanställda i Upplands-Bro kommun fick i december en julgåva, ett presentkort på 250 kronor som kan lösas in hos det lokala näringslivet. Det är ytterligare ett sätt att gynna det lokala näringslivets verksamheter, säger Katarina Barter, näringslivschef i Upplands-Bro kommun.

Relaterade nyheter

  • 21 JUN 2022
    Näringslivsavdelningen på Upplands-Bro kommun besöker lantbruken i kommunen. Syftet är att öka kunskapen och förståelsen för gröna och areella näringar och samtidigt ge en ökad synlighet för lantbruksföretagen.
  • 20 JUN 2022
    Tillsammans med Stiftelsen Tryggare Sverige arbetar Upplands-Bro kommun med att kartlägga hur brottslighet och otrygghet påverkar det lokala näringslivet. En enkätundersökning genomförs bland företagare i kommunen den 3 juni till 3...
  • 31 MAJ 2022
    Företagen i Upplands-Bro tycker att företagsklimatet i kommunen är bra. Man backar marginellt på frågan om det sammanfattande omdömet. På den viktiga frågan om kommunens service och bemötande ger företagarna ett betydligt högre betyg...
Upp