10JAN2022

Nytt år – samma öppettider i vaccinationsbussen

Fyra dagar i veckan besöker en mobil vaccinationsbuss Upplands-Bro. Onsdagar och torsdagar finns bussen i centrala Kungsängen, fredagar och lördagar i Bro centrum. Ta chansen att vaccinera dig mot covid-19 på hemmaplan.

Kommunhusets fasad, Upplands-Bro kommun.

Vaccinationsbussen har kommit till Upplands-Bro och vaccinerat invånare mot covid-19 sedan i somras. Detta fortsätter nu.

Smittspridningen har åter ökat i Stockholms län och det är viktigt att så många av oss som möjligt vaccinerar oss.

Här hittar du vaccinationsbussen

Kungsängens centrum
Onsdagar och torsdagar klockan 10.00-16.45.

Bro centrum
Fredagar klockan 10-17 och lördagar klockan 10-15.

Du kan vänta inne i värmen på att ta din covidvaccination. Under tiden du befinner dig i kommunens lokaler bär du munskydd, vilket delas ut vid ankomst.

Boka tid!

Tider bokar du via appen Alltid öppet som du laddar ner gratis till din telefon. Du behöver ha ett bank-ID.

Läs mer om vaccination och bokning av vaccinationstid hos 1177 Vårdguiden.

Här hittar du information på andra språk.

Relaterade nyheter

  • 17 JAN 2022
    Just nu är det ett ansträngt läge i flera av kommunens skolor och förskolor på grund av hög sjukfrånvaro i personalen. Vi behöver tillsammans hålla nere smittspridningen genom att följa myndigheternas rekommendationer.
  • 14 JAN 2022
    Med vaken blick söker de av allt de ser genom bilrutan. De känner varje område i Upplands-Bro kommun precis lika bra som de känner varandra. I tio år har KG Sjöblom och Tomas Arvén rattat Grannstödsbilen i Upplands-Bro kommun ihop....
  • 13 JAN 2022
    Upplands-Bro kommun har den senaste tiden fått in flera synpunkter och flera goda förslag på kommunens ordningsföreskrifter, som bland annat reglerar fyrverkerier på offentlig plats.
Upp