27DEC2021

Stort engagemang i enkät om kommunens stränder – delta du också

Kommunen gör en översyn av badplatser i Upplands-Bro. På drygt två veckor har över 230 personer valt att besvara en webbenkät om vad man önskar se för utveckling framåt. Nu förlänger vi svarstiden till söndag 2 januari – gör din röst hörd och delta du också!

Badbrygga i sjön en solig dag.

Badplatsen vid Björknäs camping.

Engagemanget har varit stort och många har valt att svara på webbenkäten som handlar om hur kommunens 13 mil långa strandlinje kan utvecklas och göras mer tillgänglig för bad.

Över 230 personer har deltagit hittills. Mer än en tredjedel har dessutom valt att utveckla sina svar (det är valfritt i enkäten) och komma med idéer och synpunkter.

Eftersom det är tydligt att det finns ett stort engagemang förlängs svarstiden. Din åsikt är viktig för det fortsatta arbetet.

Din åsikt är viktig!

Svara på frågorna i webbenkäten och var med och påverka utvecklingen av kommunens badplatser. Senast 2 januari behöver vi ha ditt svar.

Klicka här för att delta i webbenkäten.

Relaterade nyheter

  • 14 DEC 2021
    Stannar du hemma i jul och vinter? Här finns mycket att hitta på! På kommunens webb hittar du allt du behöver för en skön vinter i Upplands-Bro.
  • 13 DEC 2021
    En satsning för att locka fler tjejer till klubben och ett långsiktigt arbete med ungt ledarskap. Det ledde till att kultur- och fritidsnämnden nu har beslutat att ge årets Jämställdhetsbonus till fotbollsklubben Bro IK.
  • 6 DEC 2021
    Lördag 11 december blir det pysselverkstad i Bro bibliotek för alla barn. Kom och skapa julprydnader och häng sedan upp dem i den stora julgranen på torget. Det blir samtidigt grillning och fika på torget för alla
Upp