30NOV2021

Julklapp 2021 – presentkort till medarbetare och förtroendevalda

Julen närmar sig. I år, liksom i fjol, kommer kommunens medarbetare och förtroendevalda att tackas för fina insatser med en julgåva i form av ett presentkort.

Julgranskulor i en gran.

Även detta år undviker kommunen att anordna stora julfester med hänsyn till att pandemin fortfarande pågår. I stället kommer medarbetare och förtroendevalda att tackas med ett presentkort med ett värde på 250 kronor per person, liksom förra året.

Julgåvan innebär även positiva effekter för det lokala näringslivet, som har påverkats negativt av pandemin.

Lokala handlare har bjudits in att ansluta sig för att bli mottagare av presentkorten.

Relaterade nyheter

  • 17 JAN 2022
    Just nu är det ett ansträngt läge i flera av kommunens skolor och förskolor på grund av hög sjukfrånvaro i personalen. Vi behöver tillsammans hålla nere smittspridningen genom att följa myndigheternas rekommendationer.
  • 14 JAN 2022
    Med vaken blick söker de av allt de ser genom bilrutan. De känner varje område i Upplands-Bro kommun precis lika bra som de känner varandra. I tio år har KG Sjöblom och Tomas Arvén rattat Grannstödsbilen i Upplands-Bro kommun ihop....
  • 13 JAN 2022
    Upplands-Bro kommun har den senaste tiden fått in flera synpunkter och flera goda förslag på kommunens ordningsföreskrifter, som bland annat reglerar fyrverkerier på offentlig plats.
Upp