29NOV2021

Nu kan du vänta i värmen på att ta din covidvaccination

Vaccinationsbussen flyttar in delar av sin verksamhet i kommunhuset i Kungsängen respektive i Trygghetscenter i Bro.

I Kungsängen väntar du i kommunhusets reception, där det finns fika. Under tiden du befinner dig i kommunens lokaler bär du munskydd, vilket delas ut vid ankomst.

Vinterkyla får aldrig vara ett hinder för du ska kunna ska ta din covidvaccination. Från och med onsdag den 1 december kan alla vänta i varm och gemytlig miljö på att få sin vaccination.

Upplands-Bro kommun bjuder på kaffe och pepparkaka i väntan på din tur och som tidigare finns Veteranpoolen på plats som kövärdar.

Varmt välkommen till Upplands-Bro kommun för att ta din covidvaccination.

Vi är tacksamma för den insats du gör för dig själv, dina medmänniskor och för samhället, när du vaccinerar dig.

Vaccination inomhus pågår i ett första skede fram till den 31 januari 2022.

Tider för vaccination bokar du via appen Alltid öppet som du laddar ner gratis till din telefon. Du behöver ha ett bank-ID.

Läs mer om vaccination och bokning av vaccinationstid hos 1177 Vårdguiden.

Här hittar du information på andra språk.

Relaterade nyheter

  • 17 JAN 2022
    Just nu är det ett ansträngt läge i flera av kommunens skolor och förskolor på grund av hög sjukfrånvaro i personalen. Vi behöver tillsammans hålla nere smittspridningen genom att följa myndigheternas rekommendationer.
  • 14 JAN 2022
    Med vaken blick söker de av allt de ser genom bilrutan. De känner varje område i Upplands-Bro kommun precis lika bra som de känner varandra. I tio år har KG Sjöblom och Tomas Arvén rattat Grannstödsbilen i Upplands-Bro kommun ihop....
  • 13 JAN 2022
    Upplands-Bro kommun har den senaste tiden fått in flera synpunkter och flera goda förslag på kommunens ordningsföreskrifter, som bland annat reglerar fyrverkerier på offentlig plats.
Upp