15NOV2021

Dags att boka färdtjänst/riksfärdtjänst inför jul- och nyårshelgerna

 Behöver du ansöka om färdtjänst och/eller riksfärdtjänst inför jul- och nyårshelgerna? Då ska du ansöka om det i god tid.

För dig som redan har tillstånd som gäller för färdtjänst, så ska din bokning ha kommit in till Sverige Taxi senast den 8 december för julresor och nyårsresor.

Om du inte har ett färdigt tillstånd måste du ansöka om det och då ska din ansökan ha kommit in till kommunen senast den 25 november.

När det gäller riksfärdtjänst ansöker du om det för varje enskild resa och det gör du till kommunens biståndshandläggare. Din ansökan ska ha kommit in till kommunen senast den 25 november.

På vår hemsida så kan du läsa mer om vad som gäller för färdtjänst och riksfärdtjänst och hur du ska ansöka om du inte har ett färdigt tillstånd. Klicka på länken nedan.


Relaterade nyheter

  • 3 DEC 2021
    Koordination, balans, fokus och uthållighet. Det fick de personer som har sin dagverksamhet på Kvistaberg prova på när kampsportinstruktören Jonas Fröjd gjorde ett besök.
  • 17 NOV 2021
    Vill du som är över 65 år fylla agendan med spännande och roliga aktiviteter? Då ska du spana in förebyggande enheten för äldre program. Här finns mycket att välja på.
  • 1 NOV 2021
    Varje år uppmärksammas arbetet mot våld i nära relationer i den landsomfattande kampanjen ”En vecka fri från våld”. I år går sju kommuner i nordvästra Stockholm samman och lyfter frågan under en hel månad. Det görs med ett gemensamt...
Upp