3NOV2021

Upplands-Bro kommuns näringslivsstrategi i fokus

Under onsdagen hade Näringslivsrådet i Upplands-Bro kommun sitt andra möte för hösten. I fokus för denna sammankomst stod kommunens näringslivsstrategi, som omfattar den övergripande inriktningen för näringslivsarbetet de kommande åren.

Katarina Barter, näringslivschef i Upplands-Bro kommun, höll i workshopen och fick in många goda råd och förslag från Näringslivsrådets deltagare.

Thomas Lenell, samhällsbyggnadschef i Upplands-Bro kommun, presenterade det pågående arbetet med omorganisationen av enheten.

Näringslivsstrategin antas av kommunstyrelsen den 1 december 2021.

Relaterade nyheter

  • 24 MAJ 2022
    Kommunen delar årligen ut pris till ett företag som arbetar för en hållbar tillväxt och som har bidragit till att göra Upplands-Bro till en bättre kommun att bo och verka i. Årets utmärkelse gick till konferensanläggningen Happy ...
  • 17 MAJ 2022
    Kommunen delar årligen ut pris till ett företag som arbetar för en hållbar tillväxt och som har bidragit till att göra Upplands-Bro till en bättre kommun att bo och verka i. Här kan du läsa om de nominerade företagen. Vinnaren utses...
  • 11 MAJ 2022
    Ukrainare som anlänt till Upplands-Bro kommun och söker jobb bjuds in till Näringslivsdagen på Bro Park den 18:e maj kl. 13-15. Se information på ukrainska längre ner.
Upp