3NOV2021

Upplands-Bro kommuns näringslivsstrategi i fokus

Under onsdagen hade Näringslivsrådet i Upplands-Bro kommun sitt andra möte för hösten. I fokus för denna sammankomst stod kommunens näringslivsstrategi, som omfattar den övergripande inriktningen för näringslivsarbetet de kommande åren.

Katarina Barter, näringslivschef i Upplands-Bro kommun, höll i workshopen och fick in många goda råd och förslag från Näringslivsrådets deltagare.

Thomas Lenell, samhällsbyggnadschef i Upplands-Bro kommun, presenterade det pågående arbetet med omorganisationen av enheten.

Näringslivsstrategin antas av kommunstyrelsen den 1 december 2021.

Relaterade nyheter

  • 8 DEC 2021
    Den 1 december började Beatrice Porshage som näringslivsutvecklare i Upplands-Bro kommun. Hon kommer närmast från en tjänst som rådgivare gentemot privat- och företagskunder på Handelsbanken i Upplands-Bro och bor i Kungsängen. –...
  • 22 NOV 2021
    Vill du veta mer om offentlig upphandling? Har du frågor om begränsningar och möjligheter med offentlig upphandling eller har du specifika frågor om hur offentlig upphandling sker i Upplands-Bro kommun?
  • 19 NOV 2021
    Under torsdagen besökte Upplands-Bro kommuns näringslivschef Katarina Barter och fastighetschef Frank Renebo familjeägda Swedish Neutral, i Brunna.
Upp