10OKT2021

Höstuppstart för Ungdomsrådet i Upplands-Bro

I helgen har Ungdomsrådet i Upplands-Bro kommun haft uppstart för höstens verksamhet. I en halvdags workshop tillsammans med tjänstepersoner från kommunen planerades det för hur rådet ska kunna bistå kommunens arbete framöver, på bästa sätt.

Ungdomsrådet är till för att ta tillvara ungas åsikter, erfarenheter och säkerställa deras möjlighet till inflytande i hela verksamheten.

Med på workshopen var Ungdomsrådets styrelse; bakre raden, från vänster: Ahmed Afgou, sekreterare, Amina Khalil, vice ordförande och Neil Chand. Främre raden, från vänster: Saga Birath, Clara Peshtaz, Hasty Faraedon och Alisa Peshtaz, ordförande.

Relaterade nyheter

  • 25 OKT 2021
    Sedan en längre tid tillbaka arbetar Upplands-Bro kraftfullt med att skapa en säker och trygg kommun. I september 2019 påbörjade säkerhetsföretaget Rapid ett bevakningsuppdrag från Upplands-Bro kommun och Upplands-Brohus. Väktarna...
  • 25 OKT 2021
    – Jag precis har tagit del av tingsrättens dom och konstaterar att man inte har funnit att Kungsängenbolaget har kunnat påvisa några omständigheter för att fastighetsöverlåtelseavtalet är oskäligt, det lämnas utan avseende, säger Ida...
  • 21 OKT 2021
    Här hittar du årets höstlovsprogram med massor av roliga aktiviteter. Fler aktiviteter kommer publiceras löpande, trevligt lov!
Upp