6OKT2021

Välkommen till Trygghets- och krisberedskapsdagen lördagen den 9 oktober

Vad gör en fältare? Vad är en trygghetsvandring? Är du redo för kris? Vad ska du ha i din krislåda? Hur arbetar kommunen med att stärka trygghet?

Lördagen den 9 oktober, arrangeras en trygghets- och krisberedskapsdag i Upplands-Bro kommun. Klockan 10.00-12.00 kan du träffa trygghetsskapande aktörer på torget i Kungsängen. Klockan 13.00-15.00 finns de på plats utanför Brohuset i Bro. Fika serveras.

Kom och ställ dina frågor och lär dig mer om krisberedskap och kommunens viktiga trygghetsarbete. Vi ses på där!

Relaterade nyheter

  • 28 JAN 2022
    Ett mycket gott företagsklimat, högt betyg för bra bemötande av kommunens tjänstepersoner och hela 78,6 procent av eleverna i årskurs 9 som är nöjda med sin skola. Det är några av höjdpunkterna för Upplands-Bro kommun i Sveriges Kommuner...
  • 27 JAN 2022
    Varje år utser kommunen årets Upplands-Broare. Priset går till en eller flera personer som agerat god förebild för andra. Låter det som någon du känner? Nominera nu! Senast 20 februari 2022 behöver vi din nominering.
  • 17 JAN 2022
    Just nu är det ett ansträngt läge i flera av kommunens skolor och förskolor på grund av hög sjukfrånvaro i personalen. Vi behöver tillsammans hålla nere smittspridningen genom att följa myndigheternas rekommendationer.
Upp